Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Το ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου Ιωαννίνων καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ




Το ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου Ιωαννίνων καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στους εργαζόμενους, που υπερασπίζονται το δικαίωμα τους στην εργασία, καθώς και την απαράδεκτη σύλληψη τριών συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Γιαννίνων έξω από το σουπερ μάρκετ MARKET IN....

Η κυβέρνηση μαζί με τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές που περεχεί στα σουπερ μάρκετ και στους μεγαλέμπορους, διαθέτει και τις δυνάμεις καταστολής στην υπηρεσία τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τους λειτουργία και η αύξηση της κερδοφορίας τους.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους περί «δίκαιης» ανάπτυξης για την οποία, μόλις λίγες μέρες πριν, από κοινού Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, περιφέρεια και δήμοι της περιοχής πανηγύριζαν στην πόλη μας.
Αποκαλύπτεται, και με αυτό το κρούσμα τρομοκρατίας ότι «δίκαιη» ανάπτυξη σημαίνει περεταίρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μεγαλοεπιχειρηματιών που θα στηρίζεται στην υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων και τον αφανισμό των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και καλούμε τους συναδέλφους στην κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή στις 18:30 έξω από το ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου