Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ στις 3 του Νοέμβρη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Αλέξης Χαρίτσης






Μια σημαντική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα στις 3 του Νοέμβρη, ημέρα Παρασκευή.

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του PrevezaPosto, στην Πρέβεζα θα βρεθεί ο συμπατριώτης μας Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

Μαζί του θα βρεθούν στην Πρέβεζα και στελέχη που στις αρμοδιότητές τους εμπίπτουν προγράμματα του ΕΣΠΑ, όπως ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες και η η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα που κατάγεται από την Άρτα.

Οι παραπάνω καθώς και άλλα στελέχη θα συμμετέχουν στην ημερίδα για θέματα ανάπτυξης που θα οργανωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, με θέμα τα έργα και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Νομό Πρέβεζας.

Και επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί απατεώνες κυκλοφορούν και διαδίδουν ότι μπορούν να μεσολαβήσουν με τις… «γνωριμίες τους» για εξασφάλιση διαφόρων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, πρόκειται για εκδηλώσεις που δείχνουν σε όλους ότι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ γίνεται με όρους απόλυτης διαφάνειας και δεν χρειάζεται η διαμεσολάβηση κανενός ψευτοπαράγοντα.




prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου