Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Democrats-gate: Η Χίλαρι και το κόμμα της πλήρωσαν για να δημιουργηθεί η «έκθεση» που εμπλέκει το Ν.Τραμπ με την Ρωσία!

Μια από τις πιο «βρώμικες» περιόδους στην πολιιτική ιστορία τους διανύουν οι ΗΠΑ καθώς αποκαλύφθηκε ότι ..η Χίλαρι Κλίντον και η εθνική επιτροπή του δημοκρατικού κόμματος (DNC) χρηματοδότησαν τις έρευνες για την δημιουργία φακέλους περί δήθεν σχέσεων μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας

Την αποκάλυψη την έκανε μια εκ των ναυαρχίδων των Δημοκρατικών η ίδια η Washington Post.
«Τον Απρίλιο του 2016 ο δικηγόρος Μαρκ Ελίας, ο οποίος εργαζόταν για την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και τη DNC, προσέλαβε την εταιρεία Fusion GPS, η οποία εδρεύει στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να διεξαγάγει έρευνα για τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία»
«Οι πληρωμές στην εταιρεία αυτή συνεχίζονταν ωσότου δεν απέμεναν πλέον παρά μερικές ημέρες ως τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Πριν προσληφθεί από τους δημοκρατικούς, η Fusion GPS είχε διεξαγάγει έρευνα για τον Τραμπ κατ' εντολή ενός αντιπάλου του στην εσωκομματική διαδικασία των ρεπουμπλικάνων για την ανάδειξη του υποψηφίου τους για την προεδρία. Η ταυτότητα αυτού του αντιπάλου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή» αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Η Fusion GPS ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή να απορρίψει το αίτημα της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων να της δοθεί πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας, τονίζοντας ότι αυτό θα παραβίαζε συνταγματικά της δικαιώματα.
Η έκθεση που περιέχει τα ευρήματα των ερευνών, τα οποία εκτείνονται σε 35 σελίδες, προετοιμάστηκε από τον Κρίστοφερ Στιλ, έναν πρώην πράκτορα της MI6, της βρετανικής αντικατασκοπείας, και βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των επιτροπών του Κογκρέσου για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένα την έκθεση «ψευδή είδηση», παραπληροφόρηση και έχει κάθε λόγο να το κάνει καθώς αυτοί που την χρηματοδότησαν είχαν «έννομα» συμφέροντα εναντίον του: Ήθελαν να του στερήσουν την Προεδρία των ΗΠΑ
Η υποτιθέμενη έκθεση κάνει λόγο για διάφορες κατηγορίες που θα μπορούσαν να εκθέτουν τον Τραμπ σε εκβιασμό, ιδίως την ύπαρξη ενός βίντεο σεξουαλικού χαρακτήρα στο οποίο συμμετείχαν ιερόδουλες, ή την ανταλλαγή πληροφοριών για μια δεκαετία με το Κρεμλίνο.
Το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε σε μια ανάρτησή του στο Twitter ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI «οφείλουν να αποκαλύψουν αμέσως ποιος πλήρωσε» για να προετοιμαστεί ο επίμαχος φάκελος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να το έκαναν οι δημοκρατικοί, το FBI ή η Ρωσία — ή όλοι.
Τελικά είχε δίκιο για άλλη μια φορά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου