Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν τους ενδιαφερει η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ...στην συζητηση ηταν μονο 2 βουλευτες!!!




ΕΙΝΑΙ μαλλον στον ΥΜΜΗΤΟ και βλεπουν τα διαστημοπλοια με τους ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σταση και κολοσσιαια γκαφα.....
ΔΕΝ αντεχουν το κοινοβουλιο?Ειναι η σταση της Κ.Ο της Ν.Δ αναρμοστη.ΠΟΥ ειναι ο τομεαρχης της ΑΜΥΝΑΣ
ο κος ΚΙΚΙΛΙΑΣ,τρωει πρωινο με την ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ,ο υπερ-πατριωτης ΑΔΩΝΙΣ πουλαει τα βιβλια του και δεν το ενδιαφερει η ΕΛΛΑΔΑ και η ΑΜΥΝΑ της.
ΕΙΣΑΣΤΕ απιστευτα χαβαλεδες και καθε μερα η Ν.Δ βυθιζεται απο εσας.....
ΝΤΡΟΠΗ σας..
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα πρέπει να ζούσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, αφού οι επιθέσεις, οι εγκλήσεις και τα «κατηγορώ» των βουλευτών,
αλλά και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την αναβάθμιση των F-16 και...εν γένει το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, μάλλον έγιναν για λόγους… που δεν κατανοούμε.




Δεν εξηγείται αλλιώς η σχεδόν αστεία παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» απαντά στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με το ζήτημα που τέθηκε πολύ ψηλά στην πολιτική αντιπαράθεση τις προηγούμενες μέρες.

Με δύο μόλις βουλευτές της στο κοινοβούλιο, η Νέα Δημοκρατία μάλλον έδειξε ότι προτιμά τα τηλεοπτικά στασίδια, παρά τα έδρανα της Βουλής.Πολύ περισσότερο, ότι προτιμά τα τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σόου παρά την ευθεία πολιτική αντιπαράθεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου