Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΜΗΠΩΣ εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους στους ΑΝΕΛ?«Φεύγει ο Καμμένος από την κυβέρνηση εάν φέρουν λύση με τον όρο “Μακεδονία”» λέει ο Σγουρίδης!





Νέο λάδι στη φωτιά των σεναρίων που προκάλεσαν θύελλα γύρω από το Σκοπιανό και την

πιθανότητα να αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση ρίχνει ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ διέψευσε χθες - προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ - τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την κυβέρνηση σε περίπτωση που ερχόταν λύση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία».
Σήμερα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε –μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM – πως ο κ. Καμμένος… πιθανότατα θα παραιτηθεί σε μια τέτοια περίπτωση!
«Είναι δυνατόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να πάει στο ΝΑΤΟ και να διαπραγματευτεί μια θέση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία μια θέση που δεν συμφωνεί; Ε, δεν θα είναι» είπε ο κ. Σγουρίδης.



«Όταν θα έρθει η πρόταση, εμείς θα την καταψηφίσουμε με κάθε τρόπο και από εκεί και πέρα θα συναρτήσουμε και τη θέση μας στην κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε: «Εμείς την κυβέρνηση δεν θα τη ρίξουμε, αλλά θα τη στηρίξουμε σε περίπτωση πρότασης μομφής».
«Σε θέματα εθνικής σημασίας εμείς θα τηρήσουμε τη στάση μας για τα εθνικά θέματα, την οποία δεν μπορούμε να την αλλάξουμε αν δεν κάνουμε συνέδριο. Που ακόμη κι αν γίνει, η θέση μας δεν θα αλλάξει γιατί ο αλυτρωτισμόςήταν αυτός που πάντα δημιουργούσε πρόβλημα στα Βαλκάνια» σημείωσε ο κ. Καμμένος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου