Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Στο κόκκινο η κόντρα Καμμένου - Μπαλαούρα: Έχεις χαρά που δίνεις τη Μακεδονία;


Μαίνεται η κόντρα μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Δημήτρη Καμμένο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου


για τις τοποθετήσεις του.

Ο κύριος Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά του Μάκη Μπαλαούρα, διερωτώμενος σε τηλεοπτική του συνέντευξη εάν «έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία».

Νέα κριτική και επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος με αφορμή το Σκοπιανό.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σχολίασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρα. «Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν συμφωνούν «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στην Ευρωβουλή. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες;».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο όρος Μακεδονία «δεν περνάει. Όποιος φέρει το όνομα και θα καταστραφεί πολιτικά. Να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων, όχι, όμως, με μεγαλύτερο λάθος».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη θέση του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι υπερήφανος και δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά».

«Εφόσον ο πρωθυπουργός είπε σωστά ότι πρέπει να λύσουμε τα αλυτρωτικά, δεν κατανοώ με ποια εθνική λογική θα έρθει το όνομα στη Βουλή χωρίς εγγυήσεις. Δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Ζάεφ, ούτε τον Ράμα, ούτε τον Ερντογάν. Δεν θα πρέπει να μας βγαίνει η κρυφή χαρά αν είμαστε διεθνιστές ή έχουμε μεγαλώσει κάπως. Καμία παράδοση ονόματος, η μητέρα Ελλάδα δεν παραδίδει το όνομα σε κανέναν» είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας για την ενημέρωση που θα έχουν σήμερα οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό πέρα από την επαναβεβαίωση της απόφασης που ελήφθη πριν από δύο εβδομάδες. «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Πάνος Καμμένος ο Δημήτρης Καμμένος και άλλοι βουλευές να κάνουμε πίσω σε ό,τι έχουμε συμφωνήσει. Είναι σαφής η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ. Εγώ θα πειθαρχήσω στα πιστεύω μου»

Την ίδια ώρα ο Μάκης Μπαλαούρας, επίσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».

Ο κύριος Μπαλαούρας αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει εάν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει σκοπό να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι εργατικοί, διαβασμένοι, υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στη Βουλή».

«Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση» για το Σκοπιανό, συνέχισε ο κύριος Μπαλαούρας μιλώντας στον Σκάι, «αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου