Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ - Υποψήφιος Περιφερειάρχης ανεξαρτήτως εκλογικού συστήματος






Ο νυν Περιφερειάρχης Ηπείρου, για πρώτη φορά, εξέφρασε δημόσια την ειλημμένη απόφασή του να



 διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα, ενώ αποκάλυψε πως θα ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό την παράταξή του

Τα χαρτιά του, ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου του 2019, άνοιξε για πρώτη φορά, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο κ. Καχριμάνης, μίλησε για όλους και για όλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioannina TV, και εξέφρασε δημόσια την ειλημμένη απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, στις επόμενες περιεφερειακές εκλογές.
«Ναι θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ανεξάρτητα με το εκλογικό σύστημα και με μια ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό παράταξη», είπε ο σημερινός Περιφερειάρχης, δίνοντας απαντήσεις και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Παράλληλα, ο κ. Καχριμάνης, εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή του συνολικά στο νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση που προωθεί η κυβέρνηση και οπωσδήποτε στην απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Την ίδια στιγμή ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε για μία ακόμη αναλυτικά στην πρωτογενή παραγωγή της Ηπείρου εστιάζοντας στη φέτα, αλλά και τις παράνομες εισαγωγές γαλλικού γάλακτος μέσω βαλκανικών χωρών.
«Πρέπει να προστατεύσουμε τη φέτα και τους Έλληνες κτηνοτρόφους», τόνισε ο κ. Καχριμάνης και υπογράμμισε ότι η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. μη έχοντας καμία σχέση με εισαγωγές γάλακτος, αντιμετωπίζει αθέμιτο ανταγωνισμό, από άλλες εταιρείες.
Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης απαντώντας σε ερώτηση για πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας και αντιπροέδρου της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Γιάννη Βιτάλη με αιχμές εναντίον του, ο κ. Καχριμάνης υποστήριξε ότι, «ο κ. Βιτάλης δεν έχει καλή πληροφόρηση», γεγονός που δημιουργεί αυτά τα ζητήματα.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης εμφανίστηκε έντονα δυσαρεστημένος με την κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελου να ξαναστείλει το Προεδρικό Διάταγμα της Λίμνης Παμβώτιδας, σε δημόσια διαβούλευση.
«Δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτή την κοροϊδία», είπε ο Περιφερειάρχης, «θα απαντήσουμε ότι έχουμε κάνει στην προηγούμενη διαβούλευση τις προτάσεις μιας δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο».
Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας



anex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου