Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
Θανατηφόρο τροχαίο Χθες (05-07-2018) και ώρα 23.20΄, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νεοχωρίου – Άρτας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας.  
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί  το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, σήμερα (06-07-2018) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 27 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έξι ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (05-07-2018) το απόγευμα στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Καναλίου), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, μία 23χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (4,5) γραμμαρίων και τέσσερα δισκία αμφεταμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου