Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 20χρονου για κλοπή
Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος εμπλέκεται σε κλοπή από ανασφάλιστο όχημα, που έγινε το μεσημέρι της 27-03-2019 στο Χανόπουλο Άρτας, απ’ όπου αφαιρέθηκε πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Εξιχνίαση κλοπής πορτοφολιού από κατάστημα στην Άρτα
Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, κλοπή πορτοφολιού από κατάστημα, που διαπράχθηκε την 23-02-2019 στην Άρτα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 45χρονη βραδινές ώρες της 23-02-2019 αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) στην Άρτα, το πορτοφόλι 27χρονου ημεδαπού, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση
Συνελήφθησαν, σήμερα (30-09-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ‘Άρτας και του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, μία 42χρονη γυναίκα και ένας 44χρονος άνδρας, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου