Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Συνελήφθη ημεδαπός που μετέφερε με το αυτοκίνητό του περισσότερα από -10- κιλά ακατέργαστης κάνναβης




Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και μεταφοράς ναρκωτικών από την Ελληνοαλβανική μεθόριο στο εσωτερικό της χώρας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, 




αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων προχώρησαν στη σύλληψη ημεδαπού χθες (04-12-2020) το μεσημέρι στο 7ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.



Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών:

ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε δέκα (10) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -9- κιλών και -950- γραμμαρίων και

νάιλον σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -121,5- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω ναρκωτικά, το αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος είχε παραβιάσει τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, μετακινούμενος εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου