Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Καποιοι πρεπει να περασουν τεστ και εαν ειναι βλακες να απολυθουν....“Έκοψαν” πρόστιμο για μετακίνηση και σε στρατιωτικούς!!


Πρώτο λάθος το πρόστιμο στην κυρία που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Ζήτησαν συγγνώμη κι έσβησαν το πρόστιμο…


Δεύτερο λάθος η επιβολή προστίμου, για άσκοπη μετακίνηση, σε ιδιώτη, ο οποίος είχε μεταβεί για αιμοδοσία! Η ΕΛΑΣ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι το σχετικό πρόστιμο ακυρώθηκε από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.
Τώρα προκύπτει ότι έχουν κόψει πρόστιμο και σε στρατιωτικούς που πήγαιναν στις μονάδες τους στη Θράκη!


Η ΠΟΕΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Με τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση, μεταξύ των άλλων, είχε επιτραπεί η κατ΄ εξαίρεση δυνατότητα μετακίνηση και μετάβαση των εκπαιδευτικών στις σχολικές τους μονάδες μέχρι και τέσσερα (4) άτομα, που εξυπηρετούνται είτε με ταξί είτε με όχημα ενός εκ των εκπαιδευτικών (ιδέτε ενότητα 19 «Μεταφορές»).

Δυστυχώς τα υπηρεσιακά οχήματα δεν επαρκούν για να μεταφέρουν τα στελέχη στις Μονάδες τους, με αποτέλεσμα, ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές, τα στελέχη να αναγκάζονται να μετακινούνται με τα ιδιωτικά τους οχήματα.

Πρόσφατο περιστατικό που συνέβη σε συναδέλφους μας που υπηρετούν σε Μονάδες της Θράκης, στους οποίους επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο των τριακοσίων (300) ευρώ σε έκαστο, καθόσον κατελήφθησαν από αστυνομικά όργανα να ευρίσκονται σε ένα (1) όχημα τρία (3) άτομα κατά τη μετάβασή τους από τις Μονάδες τους στην οικία τους και μάλιστα με καταδρομικό τρόπο, μας οδηγεί στο να ζητήσουμε την άμεση παρέμβασή σας, έτσι ώστε ανάλογη αντιμετώπιση που έτυχαν οι εκπαιδευτικοί να μπορεί να συμβεί και στους Έλληνες στρατιωτικούς, ειδικώς σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η μετακίνησή τους καθίσταται αδύνατη με υπηρεσιακά οχήματα.




militaire.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου