Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ισοπαλία με Τρίπολη, κόντρα...... και στη διαιτησία!




Ισόπαλο έληξε το τελευταίο ματς του Π.Α.Σ. για το 2020, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες και τελικό σκορ το 2-2!
Εναλλαγή συναισθημάτων, καθώς προηγήθηκε ο Π.Α.Σ. 1-0, στη συνέχεια 1-2 ο 


Αστέρας και τελικά ήρθε η ισοφάριση σε 2-2. Μια ισοφάριση που ήρθε κόντρα και στη διαιτησία, καθώς άφησε με 10 παίκτες τη Γιαννιώτική ομάδα, με μια πολύ αυστήρη απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου. Ήταν στο 54΄ όταν ο Σιόντης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Πρώτη καλή φάση για τον Π.Α.Σ. στο 4ο λεπτό, με σουτ του Κριζμάν να περνάει λίγο πάνω από την εστία. Στο 8΄ αναγκαστική αλλαγή για τον Κάστρου, που τραυματίστηκε. Στο 17΄ αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπαράλες πασάρει στον Σίοτ, αυτός στον Ριέρα και ο τελευταίος με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Κόρνερ στο 18' από τον Ριέρα, ο Κώτσιρας πήρε την γυριστή κεφαλιά αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 21΄ο Ελευθεριάδης κλέβει τη μπάλα από αντίπαλο, σουτάρει εντός περιοχής και η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά έρχεται το γκολ για τον Π.Α.Σ.. Πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Γιαννιώτικης ομάδας, Σιόντης από τον κέντρο στον Ελευθεριάδη, αυτός στον Κριζμάν, μετά αριστερά στον Πίρσμαν, παράλληλη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Παμλίδης κάνει το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων εν κρατάει πολύ, καθώς στο 34 ΄ο Αστέρας ισοφαρίζει. Κάθετη του Ριέρα στον Μουνάφο, αυτός στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σουτάρει και κάνει το 1-1.

Ξεκίνημα με το αριστερό για τον Π.Α.Σ. στην επανάληψη, καθώς στο 54΄ μένει με παίκτη λιγότερο. Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σιόντη για μαρκάρισμα πάνω στον Σίτο. Στο 71΄ σουτ του Λέο από πλάγια αριστερά, πάνω από την εστία η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ευκαιρία για την Τρίπολη, σέντρα του Άλβαρεζ, σουτ του Ριτζίς Κρέσπι, άουτ η μπάλα. Ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. στο 75' με σουτ του Λιάσου ύστερα από φάουλ του Ντομίνγκεθ, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 82΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μοράλες σούταρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 83΄ κι άλλη ευκαιρία με τον Μπαράλες, αλλά διώχνει ο Χουτεσιώτης. Στο 84΄, όμως, έρχεται το 1-2 για τον Αστέρα. Σέντρα του Άλβαρες από αριστερά, και ο Λουίς Φερνάντεθ με προβολή νίκησε τον Χουτεσιώτη. Ο " Άγιαξ" δεν τα παρατάει αν και με παίκτη λιγότερο και στο 86΄ ισοφαρίζει. Ο Σάλιακας εκτελεί φάουλ, σουτ του Κριζμάν, δεν διώχνουν καλά οι αμυντικοί της Τρίπολης, δεύτερου σουτ του Κροάτη και η μπάλα στο πλεχτό για το 2-2.




Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85' Σάλιακας), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο, Κάστρο (8' λ.τρ. Σιοντής), Ντομίγκεθ, Νάουμετς (46' Λεό), Ελευθεριάδης (63' Παντελάκης), Παμλίδης (63' Λιάσος), Κρίζμαν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40' λ.τρ. Βαλιέντε), Σίτο (89' Καπίγια), Μπαράλες, Ριέρα (74' Λούις Φερνάντες), Ρίτζις (74' Τιλίκα)


https://ioannina-arena.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου