Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Δεν δεχεται κανενας να γινει εκπροσωπος!!!!Μετά από 24 ώρες άκαρπων προσπαθειών να βρεθεί αντικαταστάτης … λύση Πέλώνη! H Νέα κυβερνητική εκπρόσωπος



Μετά από άκαρπες βολιδοκοπήσεις 24 ωρών και αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός εισέπραξε και 3 όχι από βουλευτές που προσέγγισε για να δεχτούν να αναλάβουν την θέση του παραιτηθέντος Χρ Ταραντίλη, η κυβέρνηση κατέληξε στη λύση ανάγκης της αναβάθμισης της... 




μόνης διαθέσιμης, μεχρι τώρα αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη.

Η Αριστοτελία Πελώνη λοιπόν ανακοινώθηκε οτι είναι η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, μετά την παραίτηση του Χρήστου Ταραντίλη, ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Σε ερώτηση για το αν έχει αναλάβει κυβερνητική εκπρόσωπος μιας και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μετά από την παραίτηση του κ. Ταραντίλη, η κα Πελώνη αρκέστηκε να πει: «Για να είμαι εδώ, προφανώς».

Σημειώνεται ότι την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης.

Στην επιστολή του ο κ. Ταραντίλης επικαλείται οικογενειακούς λόγους που δεν του επιτρέπουν όπως αναφέρει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ερωτηματικά προκαλεί πάντως η όλη μεθόδευση που καταδεικνύει οτι το Μαξίμου βρέθηκε απροετοίμαστο και αναγκάστηκε να διαχειριστεί μια κατάσταση damage control με την παραίτηση Ταραντίλη αφου οι πληροφορίες αναφερουν οτι εδω και 10 ημερες προσπαθουσαν να τον μεταπείσουν αλλά τελικά φαίνεται οτι κατι απροβλεπτο χθες οδηγησε στις ραγδαίες εξελίξεις .


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου