Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΕΣΤΙΑ της Κυριακής: “Ανεπίσημη οδηγία από τους πράκτορες στους Ρώσους τουρίστες που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι στο Αιγαίο: Μακριά απί τα μικρασιατικά παράλια μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου”

Όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής της εφημερίδας Μανόλης Κοττάκης στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδι, την συγκεκριμένη άτυπη ταξιδιωτική οδηγία προς του Ρώσους τουρίστες, την πληροφορήθηκε η ελληνική πλευρά πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα λίγο πριν την 5μερή Τουρκίας, ΗΠΑ, Μ Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας στο Βερολίνο σε επίπεδο Συμβούλων, Εθνικής Ασφάλειας!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα και για αυτό δόθηκε η εντολή σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρωσίας, μα δοθεί άτυπη ταξιδιωτική οδηγία στους Ρώσους τουρίστες (υπολογίζονται γύρω στα 4,5 εκ φέτος στην Τουρκία) που κλείνουν πακέτα για τα τουρκικά μικρασιατικά παράλια. Σύμφωνα με αυτήν, τους καλούν αντί για τα μικρασιατικά παράλια, την περίοδο εκείνη, να προτιμήσουν περιοχές κοντά στην Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο, αλλά και στην Ελλάδα. Αντίθετα τους ενημερώνουν ότι μπορούν να κλείνουν με ασφάλεια πακέτα στα παράλια, πριν τις 15/7 αλλά και μετά τις 30 Ιουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου