Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Αναμέτρηση της Χαράς Δημητρούλα του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων με την Ιωάννα Κουτσογεώργου, την Κυριακή 26 Ιουνίου


Τον καλύτερό της εαυτό θα δώσει η μαχητική Χαρά Δημητρούλα του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων που θα αναμετρηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου με την Ιωάννα Κουτσογεώργου σε μία μάχη υποταγής στα πλαίσια του «Submissionism 14».

Η αναμέτρηση είναι No-Gi στην flyweight κατηγορία και η επαγγελματίας αθλήτρια Χαρά Δημητρούλα αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό αφού έχει καταφέρει να είναι το rankings στην πρώτη κατηγορία στα μαθητικά αθλήματα.

Μια ενεργή αθλήτρια που εκπλήσσει με τη δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται εκτός από το ΜΜΑ και στα υπόλοιπα μαχητικά στυλ με εξαιρετική επιτυχία.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν πολλές φορές εκτός συνόρων και εκτός Ευρώπης όπως Κίνα, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία ενώ έχει καταφέρει μεγάλες νίκες μέσα στην Άγκυρα υπερασπιζόμενη την ελληνική σημαία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος καλλιεργεί όλα τα μαχητικά αθλήματα από τη μικρή ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή των παιδιών με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη και τους αθλητές του συλλόγου να φέρνουν κάθε χρόνο στην πόλη παγκόσμια μετάλλια και πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου