Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Νότια Αφρική: Ματς-παρωδία με σκορ 59-1 και 41 αυτογκόλ!




Στην περιφέρεια Μοπάνι, της Νοτίου Αφρικής, ομάδες πήγαν για το απόλυτο στήσιμο αγώνων, με στόχο την άνοδο στη δεύτερη, τη τάξει, κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος.

Η Ματιγιάσι βρισκόταν στην τρίτη...θέση και χρειαζόταν νίκη με μεγάλο σκορ, ώστε να καλύψει τη διαφορά 18 τερμάτων από την ομάδα που ήταν από πάνω της, στη βαθμολογία.

Έτσι λοιπόν, κόντρα στην Ενσάμι Μάιτι Μπερντς, επικράτησε 59-1, με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν 41 αυτογκόλ. Επιπλέον, παίκτης που αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, χρίστηκε σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα, η Σιβουλάνι Ντέιντζερους Τάιγκερς, που βρισκόταν στη δεύτερη θέση, αντιμετώπιζε την Κοτόπο Χάπι Μπόις και ήθελε να διατηρηθεί δεύτερη και να μην απειληθεί από την Ματιγιάσι. Το κατάφερε, νικώντας 33-1, με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν επτά αυτογκόλ.

Η τοπική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέλαβε δράση και, μετά από έρευνα, αποφάσισε την αποβολή και των τεσσάρων ομάδων. Ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια προτάθηκαν και για τους προπονητές των τεσσάρων ομαδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου