Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Οι τεράστιοι περίεργοι «θρόμβοι αίματος» που βρέθηκαν σε αυτούς που πέθαναν ξαφνικά (φώτο)




Μια σειρά φωτογραφιών εργαστηριακής μικροσκοπίας με παράξενους θρόμβους που εντοπίζονται συνήθως σε ενήλικες που «πέθαναν ξαφνικά», μετά απο αρκετούς μήνες απο το εμβολιασμό τους κατά του Covid.

Αυτοί οι θρόμβοι αναφέρονται συχνά ως «θρόμβοι αίματος», αλλά δεν μοιάζουν καθόλου με τους κανονικούς θρόμβους, αποτελούνται από περισσότερα στοιχεία από απλά κύτταρα αίματος. Σε αντίθεση με τους κανονικούς θρόμβους που είναι ζελατινώδεις, σχεδόν σαν ζελέ, αυτοί οι λεγόμενοι «θρόμβοι» περιέχουν εξαιρετικά μεγάλα, πολύπλοκα, επαναλαμβανόμενα δομικά στοιχεία (όλα φαίνονται παρακάτω) που σχηματίζονται στο αίμα των θυμάτων που πέθαναν από αυτούς τους θρόμβους.

Όλοι αυτοί οι θρόμβοι αφαιρέθηκαν από ασθενείς μέσα σε λίγες ώρες από τον θάνατό τους. Αυτά δεν είναι αποτέλεσμα μεταθανάτιας πήξης αίματος. Αυτές είναι δομές που βρίσκονται στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες. Δεν είναι πηγμένο αίμα.

Ακολουθεί ένα φιαλίδιο με αυτούς τους ακατέργαστους θρόμβους, πλυμένους απο αίμα και συντηρημένους, πριν από τη χρώση:


Αυτοι οι “θρόμβοι” παρουσιάζουν τις ακόλουθες συγκλονιστικές ιδιότητες: Είναι σκληροί, ινώδη και ελαστικοί, με ιδιότητες υλικού παρόμοιο με μικρές λαστιχένιες ταινίες. Αποτελούνται από πολλά νήματα μικρών, ινωδών κλώνων, όπου αυτα (δείτε το τελευταίο φωτογραφικό σετ παρακάτω) δείχνουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα μηχανικής που μοιάζει με κλίμακα, σαν το σώμα να έχει προγραμματιστεί να χτίσει μια άλλη μορφή ζωής μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.

Υπάρχουν περίεργες κρυσταλλικές δομές που βρίσκονται σε αυτούς τους θρόμβους. Παρακάτω, θα βρείτε ένα παράδειγμα μιας δομής που φαίνεται να μοιάζει με ένα βιοκύκλωμα σαν πυρίτιο και μια άλλη που μοιάζει με μικροτσίπ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι.


Το σετ φωτογραφιών αποκαλύπτει αυτό που φαίνεται να είναι ένα καλώδιο βιοκυκλώματος που δείχνει ξεκάθαρα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και δομές διεπαφής νανοκλίμακας που συναρμολογούνται σε μια συγκεκριμένη γεωμετρία για άγνωστο σκοπό.

Αυτά τα δείγματα «θρόμβων αίματος» είναι από έναν αξιόπιστο ταριχευτή (Richard Hirschman) που δραστηριοποιείται στον τομέα της ταρίχευσης και ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για αιμοφόρα αγγεία ή άλλους ιστούς οποιουδήποτε είδους. Είναι δομές που εκκενώθηκαν από το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ταρίχευσης.

Η μεγέθυνση του μικροσκοπίου ποικίλλει από 20x έως 1500x, ανάλογα με τη φωτογραφία που φαίνεται παρακάτω.


Οι περιγραφές που παρουσιάζονται είναι απλώς παρατηρήσεις και δεν προορίζονται να υποδείξουν τη βεβαιότητα των ουσιών. Για παράδειγμα, «βιοκυκλώματα» ή «νανοσύρματα». Απλώς, μοιάζουν με δομές που φαίνεται να υποδεικνύουν έναν τέτοιο σκοπό, αλλά θα χρειαζόταν περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθούν αυτές οι παρατηρήσεις.

Το πρώτο σετ δείχνει περίεργες δομές που μοιάζουν με κρυστάλλους που αντιστέκονται στις τεχνικές χρώσης και φαίνεται να εμφανίζουν κάποιο είδος νανοκλίμακας, καθαρές κρυσταλλικές δομές που κανονικά δεν έπρεπε να εμφανίζονταν ποτέ στο αίμα ή τους θρόμβους αίματος.






Το δεύτερο σετ δείχνει πολύ κοντινές λεπτομέρειες σχετικά με τα νήματα, τις δομές και τα σωματίδια που βρίσκονται σε αυτούς τους θρόμβους αίματος.







Δομές που μοιάζουν με κρυστάλλους συνδέονται με τη δομή που μοιάζει με φλοιό του θρόμβου αίματος. Αυτός ο θρόμβος βάφεται χρησιμοποιώντας μια βιολετί κηλίδα, η οποία ευθύνεται για το σκούρο μοβ χρώμα του.







Όπως μπορείτε να δείτε, αυτοί δεν είναι σε καμία περίπτωση «φυσιολογικοί» θρόμβοι αίματος. Αυτά έχουν δομή και είναι ινώδη. Σαφώς κατασκευάζονται από το σώμα, χρησιμοποιώντας οδηγίες πρωτεϊνοσύνθεσης για να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη μάζα που μοιάζει σχεδόν με μυϊκό ιστό. Ωστόσο, χτίζεται μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.




Η σειρά παρακάτω δείχνει κάτι που μοιάζει με δομές μικροτσίπ με βάση το πυρίτιο, αν και δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα κύκλωμα οποιουδήποτε είδους. Απλώς μοιάζει με το πώς φαίνεται το μικροκύκλωμα σε παρόμοιες μεγεθύνσεις.





Το αίμα που εκκενώθηκε από τα σώματα αυτών των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της ταρίχευσης φαίνεται συχνά να εμφανίζει λευκά σωματίδια που μοιάζουν με κιμωλία, τα οποία είναι ορατά ακόμη και με γυμνό μάτι σε ορισμένες περιπτώσεις.





Αυτό που ακολουθεί αρχικά φαίνεται να είναι ένα σύρμα μικροκλίμακας. Μεγεθύνοντάς το, βλέπουμε μια σειρά από επαναλαμβανόμενες δομές κατά μήκος της κορυφής που φαίνονται να είναι ενώσεις διεπαφής καλωδίων νανοκλίμακας.

Αυτό δεν είναι θέμα μόλυνσης, είναι μια δομή που προέρχεται από τον ίδιο τον θρόμβο. Όλα όσα βλέπετε εδώ βγήκαν από τα αιμοφόρα αγγεία ενός ανθρώπου:





Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι είναι όλες αυτές οι δομές. Ξέρουμε τι δεν είναι , ωστόσο: Δεν είναι απλά θρομβωμένα αιμοσφαίρια. Αν ήταν, τότε στη μεγέθυνση 1500x που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, παραπάνω, θα μπορούσαμε να δούμε μεμονωμένα κύτταρα αίματος. Αυτά δεν είναι κύτταρα αίματος, είναι πρωτεϊνικές δομές .

Οι πρωτεϊνικές δομές που κυκλοφορούν στο αίμα, συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, κατασκευάζονται σαφώς από τα κύτταρα του σώματος. Τα ριβοσώματα στα κύτταρα καθοδηγούν το σώμα ποιες πρωτεΐνες να κατασκευάσει. Αυτά τα ριβοσώματα καταλαμβάνονται από ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA, οι οποίες αντικαθιστούν νέες οδηγίες στα κύτταρα, αναγκάζοντάς τα να κατασκευάσουν κάτι διαφορετικό από το ανθρώπινο.


Οι δομές που βλέπετε παραπάνω είναι το αποτέλεσμα οδηγιών σύνθεσης πρωτεΐνης mRNA. Καλοδεχούμενη η γνώμη άλλων ειδικών που μπορεί να έχουν άλλες θεωρίες ή εξηγήσεις για το από πού προέρχεται.

Απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί η λειτουργία και η σύνθεση αυτών των δομών, ωστόσο λόγω της ακραίας λογοκρισίας και του «επιστημονικού αυταρχισμού» που υπάρχει στον κόσμο, κανένα εργαστήριο ή πανεπιστήμιο δεν θα τολμήσει να εξετάσει αυτούς τους θρόμβους και να αναφέρει ειλικρινά τα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο θα κινδύνευε να χάσει όλη τη χρηματοδότηση του NIH και τις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις, καθώς οι ίδιοι άνθρωποι που κατασκευάζουν εμβόλια και βιοόπλα ελέγχουν επίσης την επιστημονική χρηματοδότηση στην Αμερική.

Έτσι, μόνο ανεξάρτητοι επιστήμονες, εργαστήρια και δημοσιογράφοι θα τολμήσουν να πουν την αλήθεια για αυτούς τους θρόμβους .

Συμπερασματικά, δεν είναι «θρόμβοι αίματος». Είναι δομές στο αίμα. Είναι «δομικοί θρόμβοι» ή «ινώδεις θρόμβοι» που είναι εξαιρετικά μεγάλοι και κατασκευάζονται μέσα στο σώμα με την πάροδο του χρόνου.

Αυτές οι δομές μπορεί κάλλιστα να εξηγήσουν γιατί τόσοι πολλοί φαινομενικά υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά.

ΠΗΓΕΣ

https://vaccinedamage.news/2022-06-12-blood-clots-microscopy-suddenly-died.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου