Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Όταν ο δήμος φτιάχνει, οι επιχειρηματίες με όραμα δημιουργούν.



Για μια ακόμη φορά η οδό Ζάππα έδωσε ένα δυναμικό μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες της πόλης, ( να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί ).
Εκεί που κάποτε ηχούσαν οι μεταλλικοί ήχοι από τα σφυριά των σιδεράδων , σήμερα κάποιοι επιχειρηματίες το κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα .

Εδώ και πέντε χρόνια μετά την πεζοδρόμηση και την φωταγώγηση της οδού Ζάππα, απέκτησε το δικό της χαρακτήρα.
Ένας δρόμος πλέον ολοζώντανος, με νέους επιχειρηματίες με οράματα και διάθεση για προσφορά συνδυάζοντας το παλιό με το νέο τρόπος ζωής .



Κάνοντας μια βόλτα από την οδό Ζάππα προχθές, είδαμε την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα νέα παιδιά, απολαύσαμε την βραδιά με πολλούς φίλους και γνωστούς , που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του FOLK, με τον Πάνο και τα υπόλοιπα παιδιά να μας φτιάχνουν ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις, με γίδα, κόκορα και γαρίδες...




Ο πρώην δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και η πρόεδρος της Κοινότητας Ιωαννιτών κ. Σοφία Καραπάνου ήταν παρών και με την παρουσία τους, δώσαμε και τον τίτλο του άρθρου μας.




Η απουσία κάποιων ανθρώπων της σημερινής Δημοτικής αρχής μας έκανε εντύπωση αλλά το αφήνουμε ασχολίαστο.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο όμως, ότι τα χρήματα από την εκδήλωση, θα διατηρηθούν για τις ανάγκες του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α του δήμου Ιωαννιτών.

































Γιάννης Ραχιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου