Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Καναδοί ερευνητές βρίσκουν νανοτεχνολογία άνθρακα και θούλιο στα εμβόλια Moderna και Pfizer!




ο Δρ Daniel Nagase αφού εξέτασε με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο το περιεχόμενο απο τις ενέσεις Covid Pfizer και Moderna, αποκάλυψε ότι, περιέργως, το περιεχόμενο των «εμβόλιων» δεν δείχνει σημάδια βιολογικού υλικού, συμπεριλαμβανομένου του mRNA ή του DNA.

Ο Δρ Nagase είναι ένας Καναδός γιατρός απο αυτούς που τέθηκαν σε ακούσια άδεια για επιτυχή θεραπεία ασθενών Covid με ιβερμεκτίνη σε νοσοκομείο της κεντρικής Αλμπέρτα το 2021.




Ο Δρ Nagase μπόρεσε να λάβει δείγματα από τις ενέσεις Pfizer και Moderna Covid. «Δυστυχώς, και τα δύο αυτά δείγματα χρειάστηκε να ταξιδέψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με διάφορα οχήματα. Έτσι, έχουν μείνει εκτός ψυγείου για έως και δύο μήνες. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό έχουν μείνει εκτός ψυγείου», είπε.

Αρχικά, η ερευνητική του ομάδα εξέτασε αυτά τα δείγματα Moderna και Pfizer κάτω από ένα κανονικό μικροσκόπιο. Αν και υπήρχαν πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες, δεν μπόρεσαν να είναι σίγουροι για το τι ακριβώς έβλεπαν. Έτσι, χρησιμοποίησαν ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να προσδιορίσουν ποια στοιχεία περιείχαν τα «εμβόλια».

«Θα περιμέναμε να δούμε άνθρακα, οξυγόνο, άζωτο και φώσφορο – όλα τα πράγματα που θα βλέπαμε κανονικά σε μια πρωτεΐνη», είπε.


«Η φασματοσκοπία ακτίνων Χ δεν ανίχνευσε άζωτο ή φώσφορο. Έτσι, αν αυτά τα πολύπλοκα σχήματα – αυτό το ορθογώνιο με όλες τις κουκκίδες διατεταγμένες σε ένα πλέγμα – ήταν το αποτέλεσμα κάποιου είδους βιολογικής διαδικασίας … τότε θα πρέπει να υπάρχει άζωτο και φώσφορος εκεί εκτός από άνθρακα και οξυγόνο. Γιατί κάθε ζωντανό ον, είτε είναι ιός, φυτό ή ζώο, αποτελείται από πρωτεΐνες που περιέχουν άζωτο, άνθρακα, οξυγόνο και φώσφορο».

«Αυτό το συγκεκριμένο δείγμα της Moderna δεν έχει RNA, ούτε mRNA. Ή αν υπήρχε mRNA σε αυτό, κατά κάποιο τρόπο εξαφανίστηκε αφού έμεινε εκτός ψυγείου για έναν έως δύο μήνες», είπε.
Το περίεργο πλάσμα με πόδια

Ο Δρ Nagase εξέτασε μια «μπάλα με τα πόδια να βγαίνουν έξω» που βρέθηκε μέσα σε ένα δείγμα Moderna. «Αυτό το σχήμα, αυτή η μπάλα με τα πόδια να βγαίνουν έξω, για κάποιο λόγο έχει αλουμίνιο. Και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για σπόρια μούχλας ή κάποιο άλλο είδος βιολογικής μόλυνσης, γιατί το μόνο πράγμα που περιέχει είναι άνθρακας, οξυγόνο και κανένα σημάδι αζώτου, κανένα σημάδι φωσφόρου, που υποδηλώνει βιολογική προέλευση. Έτσι, αυτό το πράγμα που μεγαλώνει είναι μη βιολογικό».

Να θυμήσουμε πως το ίδιο περίεργο “πράγμα” είχαν βρει παλαιότερα και άλλοι επιστήμονες και το είχαν ονομάσει “the Thing” που σημαίνει “αυτό”.



Είναι ακριβώς το ίδιο που ο Πολωνός βιολόγος και γεωλόγος Δρ. Franc Zalewksi ανακάλυψε πέρυσι και το ονόμασε «κάτι» ή «πράγμα» και αργότερα ονομάστηκε «νανοχταπόδι» από την La Quinta Columna .

«Φαίνεται να έχει ένα κεφάλι και τρία πόδια. Έκανα μερικές δοκιμές και ιδού τα αποτελέσματα: αλουμίνιο, βρώμιο και άνθρακας», είπε ο Δρ Zalewski . Διαπίστωσε ότι η κεφαλή του «πράγματος» ήταν κατασκευασμένη από αλουμίνιο.


Μια ακόμα εκπληκτική ανακάλυψη που έκαναν ο Δρ Nagase και οι ερευνητές του ήταν ένα ασυνήθιστο στοιχείο – το θούλιο – σε μια δομή που μοιάζει με ίνα και βρέθηκε σε δείγμα της Pfizer.


Σύμφωνα με τη Wikipedia , όπως εκδόθηκε στις 20 Απριλίου 2022, «το θούλιο είναι ένα εύκολα επεξεργάσιμο μέταλλο με λαμπερή ασημί-γκρι λάμψη. Είναι αρκετά μαλακό και αμαυρώνει αργά στον αέρα. Παρά την υψηλή τιμή και τη σπανιότητά του, το θούλιο χρησιμοποιείται ως πηγή ακτινοβολίας σε φορητές συσκευές ακτίνων Χ και σε ορισμένα λέιζερ στερεάς κατάστασης. Δεν έχει σημαντικό βιολογικό ρόλο και δεν είναι ιδιαίτερα τοξικό… δεν βρίσκεται ποτέ στη φύση σε καθαρή μορφή, αλλά βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε ορυκτά με άλλες σπάνιες γαίες… Οι κύριες πηγές σήμερα είναι οι άργιλοι προσρόφησης ιόντων της νότιας Κίνας».

Ο Δρ Nagase και οι ερευνητές του βρήκαν μια ποικιλία σχημάτων και δομών μέσα στα δείγματα «εμβόλια» που εξέτασαν – κρύσταλλοι, τσιπς, κλώνοι, βολβοί, σφαίρες, ίνες και μπάλες με πόδια που φύονται από αυτά – «έχουμε πολυμορφικά, τα οποία είναι πολλά και με διαφορετικές μορφές», είπε.


«Όλα φαίνονται να είναι κατασκευασμένα κυρίως από άνθρακα και οξυγόνο και ήταν στα δείγματα και των δύο εμβολίων Moderna και Pfizer όπου φαίνεται να είναι σε μορφές ινών. Στο δείγμα της Moderna, οι δομές άνθρακα-οξυγόνου φαίνεται να λαμβάνουν μορφές νανόσφαιρας και κρυσταλλικές μορφές. Και στο δείγμα της Pfizer… φαίνεται να σχηματίζει μόνο ίνες και κρύσταλλα.

«Λοιπόν, τι κάνουν όλα αυτά τα πράγματα; Το οξυγόνο άνθρακα μπορεί σίγουρα να είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει γραφένιο σε αυτό, αλλά πώς κάνουν το γραφένιο να παίρνει όλα αυτά τα διαφορετικά σχήματα: από σφαίρες έως ίνες και κρυστάλλους, αυτή είναι μια τεχνολογία που δεν γνωρίζω με τις επιστημονικές μου γνώσεις.

«Δεν ξέρω καν αν αυτή η τεχνολογία άνθρακα, αυτή η νανοτεχνολογία άνθρακα υπάρχει σε κάθε παρτίδα ή είναι μόνο στις παρτίδες που έστειλαν στον Καναδά; Είναι ο Καναδάς το ήμισυ του πειράματος και ορισμένες Πολιτείες στις ΗΠΑ λαμβάνουν μια ελαφρώς διαφορετική παρτίδα χωρίς τη νανοτεχνολογία άνθρακα; Και μετά γίνονται διαφορετικές ενέσεις σε χώρες σε όλο τον κόσμο και παρατηρούμε ότι «ποιος πεθαίνει πιο γρήγορα, ποιος αρρωσταίνει πιο γρήγορα ή τι είδους ασθένειες προκύπτουν» από τα πειραματικά συστατικά που χορηγούνται αδιακρίτως και χωρίς αποκάλυψη στους ανθρώπους;»

Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί τα ευρήματα με εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου