Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της Pfizer: «Η παγκόσμιας κλίμακας απάτη COVID-19 έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τους ανθρώπους»!





Σύμφωνα με τον Δρ. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο και επικεφαλής επιστημονικό υπεύθυνο στο τομέα της έρευνας στην Pfizer, τα lockdown, οι απαιτήσεις μάσκας και οι απαιτήσεις εμβολιασμού είναι όλα βήματα που λαμβάνονται για να κρατηθούν τα άτομα υπό έλεγχο και να προχωρήσουν προς τον απώτερο στόχο της ψηφιακής ταυτότητας και το ψηφιακό νόμισμα. Η παγκόσμιας κλίμακας απάτη COVID-19 έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τους ανθρώπους , λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer.

Ο Yeadon είχε περάσει 17 χρόνια δουλεύοντας για την Pfizer. Το 2011, άφησε την Pfizer για να ιδρύσει την επιχείρηση βιοτεχνολογίας Ziarco, την οποία αργότερα αγόρασε η Novartis.


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη , ο Yeadon δήλωσε, «εν συντομία, βλέπω απάτη σε παγκόσμια κλίμακα, μέρος της οποίας είναι οι εταιρείες φαρμάκων».

«Υπάρχει τεράστια ώθηση παγκοσμίως για να πειστούν οι άνθρωποι ότι υπάρχει απειλή για την υγεία, προκειμένου να συμμορφωθούν με μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία και στη συνέχεια να ακολουθήσουν αυτές οι ενέσεις. Πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν τελικά με τον έλεγχο».

Ο Yeadon έγραψε ένα κείμενο με τίτλο “The Covid Lies” που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο. Η έρευνα κατέρριψε δώδεκα ευρέως διαδεδομένες πεποιθήσεις για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι τα lockdown θα επιβράδυναν τη μετάδοση και θα μείωναν τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων, ότι ο καθολικός εμβολιασμός θα έδινε τέλος στην πανδημία και ότι οι νέοι εμβολιασμοί θα ήταν και τα δύο. ασφαλής και αποτελεσματική.


«Ήξερα ότι ήταν λάθος τη στιγμή που άκουσα ότι έφτιαχναν ένα εμβόλιο. Ποτέ δεν επιδιώξαμε να καταστείλουμε ή να τερματίσουμε μια πανδημία τρέχοντας παράλληλα τη δημιουργία ενός νέου εμβολίου και στη συνέχεια παρεμβαίνοντας σε αυτό», είπε ο Yeadon. “Γιατί? Επειδή—αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό—ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη επαρκούς όγκου δεδομένων ασφάλειας είναι πάντα μεγαλύτερος από την εφικτή διάρκεια οποιασδήποτε πανδημίας στην ιστορία».

Ο Yeadon υποστήριξε ότι τα δεδομένα θεσμικής ασφάλειας μόλις δύο μηνών δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση για να αναγκάσει τους ανθρώπους να υποβληθούν σε εμβολιασμούς. «Ποιο είναι το προφίλ ασφαλείας έξι μήνες αφότου το λάβατε; Κανείς δεν μπορεί να σου πει».

«Είμαι στην ανακάλυψη και στην ανάπτυξη φαρμάκων εδώ και 34 χρόνια. Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ακόμα πιο σημαντικό από την αποτελεσματικότητα. Γιατί; Γιατί θα το δώσεις σε πολύ κόσμο. Έτσι, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια, μπορεί να βλάψετε περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που θα μπορούσατε να σώσετε. Αυτός ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται όταν χρησιμοποιούμε έναν νέο τύπο τεχνολογίας», είπε ο Yeadon.
Η κωδικοποίηση της πρωτεΐνης Spike παραβιάζει την αρχή σχεδίασης του εμβολίου

Η αποκάλυψη ότι οι τέσσερις κορυφαίοι κατασκευαστές εμβολίων COVID-19 – Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και AstraZeneca – επέλεξαν όλες πρωτεΐνες ακίδας για να προκαλέσουν την ανοσολογική απόκριση ανησύχησε τον Yeadon. Τόνισε γιατί αυτό είναι αντίθετο με τα πρότυπα σχεδιασμού εμβολίων.

Αρχικά, οι κατασκευαστές εμβολίων θα πρέπει να επιλέξουν ένα μη επιβλαβές τμήμα ενός οργανισμού.


«Γνωρίζαμε προτού το επιλέξουν ότι η προεξέχουσα ακίδα στο εξωτερικό αυτών των ιών είναι μιας οικογένειας επιφανειακών πρωτεϊνών που είναι γνωστό ότι είναι βιολογικά ενεργές, ότι έχουν νευρολογικές επιδράσεις, ότι έχουν θρομβοεμβολικές επιδράσεις και πολλά άλλα. », είπε ο Yeadon. «Έτσι ήξερα ότι μόλις έκανα λίγη βασική έρευνα… θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα ασφάλειας».

Σημ.συντάκτη: «Πράγματι ο Yeadon είχε προβλέψει τις παρενέργειες των εμβολίων απο την πρώτη στιγμή, τότε που τα “ellinikahoaxes” και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, κατέβαζαν τα κείμενα ως ψευδή».

«Οι σχεδιαστές εμβολίων επέλεξαν το κομμάτι που μεταλλάσσεται πιο γρήγορα. Οπότε ήξερα ότι αυτό σήμαινε ότι μόλις συμβεί η τυπική γενετική μετατόπιση, τα εμβόλια θα σταματήσουν να λειτουργούν».
Οι αυτοάνοσες ασθένειες προκαλούνται απο τα εμβόλια

Η αυτοάνοση ασθένεια εμφανίζεται όταν ο φυσικός αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού δεν είναι σε θέση να διακρίνει τα δικά του και τα ξένα κύτταρα, ωθώντας το σώμα να επιτεθεί σε υγιή κύτταρα. Έχει αναφερθεί ο Yeadon ότι ο εμβολιασμός για τον COVID-19 προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα.

Γνωρίζοντας απο πριν ότι οι πρώην συνάδελφοί του δεν ήταν χαζοί, ο Yeadon μπερδεύτηκε γιατί επέλεξαν «το χειρότερο πράγμα που μπορούσαν».


«Έχω προσπαθήσει αλλα δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτό είναι ένα καλοπροαίρετο λάθος».

Σύμφωνα με τον Yeadon, οι τέσσερις κορυφαίοι κατασκευαστές εμβολίων που επιλέχθηκαν για να κωδικοποιήσουν την ίδια πρωτεΐνη ακίδας στους εμβολιασμούς που βασίζονται σε γονίδια, υποδεικνύουν «συμπαιγνία και παρανομία». Πολλοί από τους σύγχρονούς του και συνταξιούχους συναδέλφους του στο επάγγελμά ενημέρωσαν τον Yeadon ότι δεν θα επέλεγαν αυτή την υποτυπώδη επιλογή και ότι οι σχεδιαστές «ήταν συνεννοημένοι».
Προσπαθήσαμε να το σταματήσουμε

Ο Yeadon και ο Δρ Wolfgang Wodarg συνυπέγραψαν μια αναφορά προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής την 1η Δεκεμβρίου 2020, ζητώντας να σταματήσει όλη η έρευνα εμβολιασμού κατά του COVID-19 λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Αυτό έγινε πριν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δώσει την πρώτη της άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για ένα εμβόλιο κατά του COVID. Ο Wodarg υπηρέτησε ως ο προηγούμενος πρόεδρος της επιτροπής υγείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Μέσα σε μια εβδομάδα, ο χαμηλών τόνων Mike Yeadon, ο οποίος δεν είπε ποτέ τίποτα δημόσια σε όλη του τη ζωή, εκτός από θέματα του επαγγελματικού του τομέα, ξαφνικά χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία», είπε ο Yeadon.

«Γιατί το κάνω αυτό; για λεφτά; για φήμη; Είναι γιατί αυτό που λέω είναι αλήθεια. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Και το κάνω για τα παιδιά και τα εγγόνια μου», είπε ο Yeadon. Συνέχισε, σημειώνοντας ότι εκτός από το ότι έχασε πολλά λεφτά, είχε επίσης υποστεί παρενόχληση, συκοφαντία, λογοκρισία και αποκλεισμό από την πρώην κοινωνική του ομάδα.
«Όλα αυτά έχουν να κάνουν τελικά με τον έλεγχο»

Σύμφωνα με τον Yeadon, η υπεράσπιση του υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς και πολλών άλλων αντιπανδημικών τακτικών «δεν έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, αλλά τον έλεγχο».

«Οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να θέλετε να προστατεύσετε θα ήταν οι πολύ ηλικιωμένοι και εκείνοι που είναι ήδη χρόνια σε αδιαθεσία», είπε ο Yeadon. «Γιατί θα θέλατε να εμβολιάσετε το υπόλοιπο 90 τοις εκατό; Σπαταλάς λεφτά. Εκθέτετε τον πληθυσμό σε περιττό κίνδυνο. Και δεν το έχουμε ξανακάνει».


Ο Yeadon αναφέρθηκε σε τρεις κατηγορίες ατόμων που δεν πρέπει να πιεστούν για να εμβολιαστούν ως «τρία στοιχεία που δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αντικρούσει», συμπεριλαμβανομένων ατόμων που έχουν αναρρώσει από τον ιό, εγκύων γυναικών και υγιών μικρών παιδιών.

Ο Yeadon σημείωσε ότι οι επιζώντες του COVID-19 έχουν ισχυρότερη ανοσία επειδή το σώμα τους ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει ολόκληρο τον ιό, όχι μόνο την πρωτεΐνη ακίδας. Επειδή το αναπτυσσόμενο μωρό είναι εξαιρετικά εύθραυστο και δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες δοκιμές αναπαραγωγικής τοξικότητας, οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν τους εμβολιασμούς. Επιπλέον, ο ιός δεν αποτελεί απειλή για τα μικρά παιδιά.

Ωστόσο αυτό που συμβαίνει, είναι πως η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 για παιδιά κάτω των πέντε ετών στις 9 Ιουνίου, δηλώνοντας ότι ο FDA και το CDC θα επανεξετάσουν εάν θα επιτρέψουν να συνταγογραφήσουν τα πρώτα εμβόλια για αυτήν την ηλικιακή κατηγορία!

Εάν ο FDA και το CDC εγκρίνουν και συστήσουν εμβόλια κατά του COVID-19 για αυτό το ηλικιακό εύρος, οι πρώτοι εμβολιασμοί ενδέχεται να ξεκινήσουν από τις 20 Ιουνίου.

Για τον Μ. Yeadon αυτά είναι αντιεπιστημονικά και δε βγάζουν κανένα νόημα, δεν έχουν καμμία σχέση με τη δημόσια υγεία.

«Πιστεύω ότι το τέλος του παιχνιδιού είναι υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα—ο εμβολιασμός γίνεται για να παίρνεις ένα πάσο εμβολιασμού», είπε ο Yeadon. «Και τότε θα είναι υποχρεωτικό για μετρητά, ψηφιακό χρήμα, ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας. Και ιδού, αυτά τα δύο πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν παντού, και συνενώνονται».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε τον Ιούνιο του 2021 να λάβει κάθε πολίτης ένα σύνολο διαπιστευτηρίων ψηφιακής ταυτότητας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, κάθε κράτος μέλος πρέπει να παρέχει σε άτομα ένα πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός της ΕΕ.


Ο Yeadon προειδοποίησε, όποιος ελέγχει τη βάση δεδομένων θα έχει απόλυτη εξουσία στη ζωή σας για πάντα.

«Παρακαλώ τον κόσμο, ακόμα κι αν αγοράσετε αυτό που σας λέει η κυβέρνηση, να είστε ενήμεροι και να αντισταθείτε, να αντιταχθείτε στο ψηφιακό δίκτυο ελέγχου», είπε ο Yeadon. «Επειδή δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να αφαιρεθεί. Μόλις ολοκληρωθεί… αντισταθείτε με κάθε τρόπο.”

Δείτε ένα αποσπασμα της συνέντευξης με αυτόματη μετάφραση

Πηγη greatgameindia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου