Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Πώς τα ΜΜΕ και τα κόμματα (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), έκρυψαν “Το Σχέδιο” στοιχεία της προσχεδιασμένης φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια!




Υπάρχουν οι μπίζνες, η διαφθορά, η διαπλοκή, τα σκάνδαλα, ο πόλεμος των οικονομικών συμφερόντων, αυτά δεν είναι καινούργια στην Ελλάδα, έχει όμως μεγάλη διαφορά να τα βλέπεις μπροστά σου.

Το Σχέδιο” είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποτελείται απο δύο μέρη και περιέχει αδιάψευστα στοιχεία, πως η φωτιά στην Β. Εύβοια ήταν προσχεδιασμένη απο την ίδια την κυβέρνηση με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εταιριών στην περιοχή.

Ιδιαίτερα, το δεύτερο μέρος «θάφτηκε» όχι μόνο απο τα κυβερνητικά ΜΜΕ αλλα και τα αντιπολιτευτικά, όπως και σύσσωμη την αντιπολίτευση που δεν έκανε καμία αναφορά, παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο.

Όσοι δεν έχετε δει και τα δύο μέρη του ντοκιμαντέρ, επισκεφτείτε την σελίδα tosxedio.com και διαπιστώστε μόνοι σας, πως αν κάτι τέτοιο είχε πάρει διαστάσεις θα μπορούσε να “ρίξει” ακόμη και την κυβέρνηση.

Ζητήσαμε απο τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο” Νέλλη και Ιωάννη να μας μιλήσουν στο Telegram για τα εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους, για πρώτη φορά εξιστορούν όσα έζησαν με ονόματα, αποδεικνύοντας αυτό που μας είπαν χαρακτηριστικά, “όλοι μια παρέα είναι” !

Η συνέντευξη για οικονομία του χρόνου θα παρουσιαστεί σε 2 ή 3 μέρη.

Δείτε το πρώτο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης:

Και η ελάχιστη πραγματικά συνεισφορά σας είναι σημαντική καθώς ενέχει και ένα στοιχείο ηθικής ανταμοιβής, πέραν της υλικής βοήθειας που συνοψίζεται στο μότο μας, “λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους”.


anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου