Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Κορυφαία Γερμανίδα γιατρός — «περιγράφει (νέου είδους) Turbo καρκίνους στους ασθενείς της μετά το εμβόλιο Covid»




Η Δρ Krüger, MD, είναι Γερμανίδα παθολόγος που ειδικεύεται σε παθήσεις του μαστού. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην Κλινική Παθολογία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της για τον καρκίνο του μαστού, η Ute ερευνά τον καρκίνο του μαστού στο Πανεπιστήμιο Lund για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Σε μια τελευταία της διάλεξή που αφορούσε τεράστιες αλλαγές σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού μετά την εισαγωγή της γενετικής θεραπείας των εμβολίων Covid και της πρωτεΐνης Spike, μίλησε για το μεγάλο ποσοστό καρκίνων που έπεσαν στην αντιληψή της.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να μιλήσω ως μέλος της Έκκλησης γιατρών, Läkaruppropet. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου που οργάνωσαν αυτό το σημαντικό συνέδριο και όλους εσάς που ήρθατε.

Στην αρχή της επιδημίας του COVID-19, έψαξα στο Διαδίκτυο και διαπίστωσα ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, το ποσοστό θνησιμότητας μετά από μόλυνση από τον κοροναϊό ήταν περίπου 2%. Συγκριτικά, η σαρκοείδωση είναι μια φλεγμονώδης νόσος και η πιο σημαντική διάμεση πνευμονοπάθεια στη Δυτική Ευρώπη και περιγράφεται ότι έχει ποσοστό θνησιμότητας λίγο κάτω από 5%!

Έχετε ακούσει ποτέ κάτι στα μέσα ενημέρωσης για τη σαρκοείδωση, η οποία έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από το COVID-19;

Επιπλέον, στην ιατρική σχολή, μου δόθηκε ένας διαφορετικός ορισμός του όρου «πανδημία» από αυτόν που χρησιμοποιούσαμε σήμερα. Την περίοδο που ακολούθησε, παρακολούθησα τα γεγονότα από πολύ κοντά».

Εργάζομαι στην παθολογία εδώ και 25 χρόνια. Τα τελευταία 19 χρόνια ασχολήθηκα κυρίως με τη διάγνωση δειγμάτων μαστού. Πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο Πανεπιστήμιο Lund. Εδώ επανεκτίμησα 1.500 περιπτώσεις καρκίνου του μαστού σύμφωνα με τις τρέχουσες ισχύουσες οδηγίες.



Με αυτήν την εμπειρία, γνωρίζω περίπου την κατανομή της μέσης ηλικίας, του μεγέθους του όγκου και του βαθμού κακοήθειας που μπορώ να περιμένω στο ημερήσιο υλικό εισαγωγής του καρκίνου του μαστού.

Ήδη, το φθινόπωρο του 2021, είχα την εντύπωση ότι έλαβα ξαφνικά πολύ περισσότερο υλικό. Αυτό αφορούσε:Νεότερους ασθενείς , συχνά 30 έως 50 ετών.
Οι όγκοι αυξάνονταν πιο επιθετικά και πιο γρήγορα .
Ήταν μεγαλύτεροι . Περισσότερα από τέσσερα εκατοστά δεν ήταν ασυνήθιστο. Είδα όγκους μεγέθους έως 16 εκατοστών στο στήθος.
Αποκόμισα την εντύπωση ότι η πολυεστιακή ανάπτυξη όγκου και οι αμφοτερόπλευρες αυξήσεις όγκου ήταν πιο συχνές.

Οι προσπάθειές μου στο δεύτερο συνέδριο παθολογίας στη Γερμανία, τον Δεκέμβριο του 2021, να βρω συναδέλφους για να με βοηθήσουν να αποδείξω ή να διαψεύσω τα ευρύματά μου για τον Turbo Cancer μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, είχαν μικρή ανταπόκριση.

Θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Επειδή λατρεύω το μικροσκόπιο και τις φωτογραφίες μου, θα ήθελα να σας δείξω μερικές εικόνες από την ιστολογία. Ο παράγοντας Ε σημαίνει ηωσίνη αιματοξυλίνης (H&E) και είναι μια συνήθης χρώση στην κλινική ιστοπαθολογία.
Επιθετικότητα όγκου


Εδώ βλέπουμε ένα καρκίνωμα του μαστού που είναι καλά διαφοροποιημένο. Νομίζω ότι για τους περισσότερους εδώ είναι δύσκολο να ερμηνεύσουν ιστολογικές διαφάνειες. Ορίστε λοιπόν μερικές εξηγήσεις.Βλέπετε, μικρούς όγκους αδένες, οι σκούροι είναι σε ένα σχετικά άφθονο στρώμα.
Τα καρκινικά κύτταρα είναι σχετικά μικρά και περίπου στο ίδιο μέγεθος.

Στην επόμενη εικόνα βλέπετε έναν κακώς διαφοροποιημένο, πιο επιθετικά αναπτυσσόμενο όγκο. (Κάτω) Βλέπετε μια συμπαγή μάζα όγκου με πολύ μικρή ποσότητα στρώματος.

Τα κύτταρα του όγκου είναι ελαφρώς μεγαλύτερα.

Υπάρχουν επίσης κύτταρα με τεράστιους κυτταρικούς πυρήνες.


Αλλά επέλεξα αυτό το παράδειγμα λόγω της δραστηριότητας διάδοσης. Θα δείτε ότι η επόμενη εικόνα είναι πολύ σημαντική και δείχνει πόσα κύτταρα όγκου διαιρούνται. Υπάρχει μια ανοσοϊστοχημική κηλίδα, το Ki67, που είναι δείκτης πολλαπλασιασμού. Περίπου τα δύο τρίτα όλων των καρκίνων του μαστού έχουν χαμηλό πολλαπλασιασμό. Το ένα τρίτο των καρκίνων του μαστού είναι ιδιαίτερα πολλαπλασιαστικό, που σημαίνει ότι αναπτύσσονται ταχύτερα και πιο επιθετικά.

Θα ήθελα να σας δείξω τον όγκο που φαίνεται στην προηγούμενη εικόνα που έχει χρωματιστεί με Ki67.


Ο πρώτος όγκος (παραπάνω) έδειξε χαμηλή πολλαπλασιαστική πολλαπλασιαστική δραστηριότητα. Λιγότερο από το 10% των πυρήνων βάφονται καφέ, που σημαίνει ότι βρίσκονται σε πολλαπλασιασμό. Βλέπετε τις τελείες εδώ.


Εδώ είναι ο ταχέως αναπτυσσόμενος όγκος με περίπου το 70% των καρκινικών κυττάρων να χρωματίζονται καφέ. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από τα δύο τρίτα των καρκινικών κυττάρων βρίσκονται σε κυτταρική διαίρεση. Τέτοιοι επιθετικά αναπτυσσόμενοι όγκοι δεν ήταν τόσο συχνή, τώρα φαίνεται να είναι πιο συνηθισμένοι στο υλικό της καθημερινής μου ρουτίνας.

Φυσικά, η επιθετικότητα του αντικατοπτρίζεται και στον αυξημένο αριθμό τωνμίτωσις(βέλη).


Εδώ είναι άλλο ένα καρκίνωμα του μαστού. Οι μιτώσεις σημειώνονται με βέλη.

Βλέπω όλο και περισσότερους πολυεστιακούς όγκους.
Παράδειγμα εμβολιασμένης ασθενούς 55 ετών


Βρήκα στο δείγμα μαστού της ένα καρκίνωμα του πόρου 130 χιλιοστών in situ. Αυτό σημαίνει ανάπτυξη όγκου στους μαστικούς πόρους. Στην ίδια περιοχή, βρήκα 20 επεμβατικές εστίες κακώς διαφοροποιημένου καρκινώματος του μαστού του πόρου. Και η μεγαλύτερη επεμβατική εστία ήταν 35 χιλιοστά.


Εδώ βλέπουμε μια από τις διαφάνειες. Η περιοχή ήταν καρκίνωμα του πόρου in situ με μπλε χρώμα. Σε αυτή την εικόνα, βλέπετε επτά διαφορετικές επεμβατικές εστίες σημειωμένες με κόκκινο. Ο όγκος είχε σύντομη, έντονη ανάπτυξη στα λεμφικά αγγεία, ακόμη και πολύ έξω από το πραγματικό επεισόδιο στον μαστό, και τέσσερις λεμφαδένες είχαν ήδη προσβληθεί.
Υποτροπές

Μια άλλη ανωμαλία που νομίζω ότι βλέπω είναι οι υποτροπές. Πρόκειται για ασθενείς που είχαν στο παρελθόν καρκίνο του μαστού και θεωρούνταν λίγο πολύ θεραπευμένοι. Μπορεί να είναι καρκίνωμα πριν από 20 χρόνια. Σχετικά σύντομα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, η ανάπτυξη του όγκου εκρήγνυται και υπάρχει έντονη εξάπλωση του όγκου στο σώμα. και κάποιοι από τους ασθενείς πεθαίνουν μέσα σε λίγους μήνες.

Θα σας δείξω την περίπτωση μιας 80χρονης γυναίκας. Πριν από επτά χρόνια έκανε τομεακή εκτομή, που σημαίνει ότι αφαιρέθηκε μέρος του μαστού της με τον όγκο.



Τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, κατάφερε να εντοπίσει τον όγκο στο στήθος της. Ήταν ένας ταχέως αναπτυσσόμενος όγκος με μέγεθος 55 χιλιοστών στο χειρουργικό δείγμα.

Ταυτόχρονα, οι μεταστάσεις βρέθηκαν στο δέρμα του μαστού της ίδιας θέσης. Αυτό είναι επίσης κάτι πολύ ασυνήθιστο για έναν ασθενή με υποτροπή στο στήθος και μετάσταση στο δέρμα ταυτόχρονα.
Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέχον δείγμα:


Η περιοχή της προηγούμενης εκτομής σημειώνεται με πράσινο χρώμα και δείχνει ουλώδη ιστό. Ελπίζω να μπορείτε να δείτε. Αυτό το πράσινο δεν είναι το καλύτερο χρώμα εδώ. Ακριβώς δίπλα, μπορείτε να δείτε την κόκκινη περιοχή, και αυτή είναι η επανάληψη. Σε αυτή την εικόνα, η άμεση εγγύτητα της υποτροπής στον ουλώδη ιστό ήταν εντυπωσιακή.
Ανομοιογένεια

Η επόμενη πτυχή που θα ήθελα να επισημάνω είναι η ετερογένεια των όγκων. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος έχει διαφορετικά μοτίβα.

Θα ήθελα να σας δείξω ένα παράδειγμα 70χρονης γυναίκας. Είχε λοβιακό, δηλαδή σχετικά αργά αναπτυσσόμενο καρκίνωμα μαστού, αλλά είχε και μεταστάσεις για αρκετά χρόνια. Ζούσε με τις μεταστάσεις της στην ουροδόχο κύστη, τον εντερικό βλεννογόνο, τα οστά και το συκώτι για τρία χρόνια και το σώμα της βρισκόταν σε ισορροπία.

Λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, η ανάπτυξη του όγκου στο ήπαρ εξερράγη και ο ασθενής πέθανε μέσα σε ένα μήνα. Ο γιατρός που μου έστειλε το δείγμα ήπατος έγραψε στην παραπομπή ότι ήταν ασυνήθιστο το γεγονός ότι η μετάσταση και το συκώτι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, αλλά οι όγκοι στα άλλα μεταστατικά σημεία στο σώμα της δεν αυξήθηκαν με τον ίδιο ρυθμό.


Στη βιοψία ήπατος, στην εικόνα μικροσκοπίου στα δεξιά (αναφερόμενος στην οθόνη προβολής) εδώ, μπορείτε να δείτε κυρίως ηπατικό ιστό χωρίς όγκο στη μέση. (Μπλε κύκλος) Βλέπετε τη γνωστή μετάσταση του λοβιακού καρκινώματος του μαστού με σχετικά μικρούς κυτταρικούς πυρήνες και σαφώς ορατούς στρώμα. Και στην αριστερή πλευρά βλέπετε τον επιθετικά αναπτυσσόμενο, πρόσφατα προστιθέμενο όγκο με πιο συμπαγή ανάπτυξη όγκου. (Κόκκινος κύκλος)
Συμπτωματικοί όγκοι

Μια άλλη ανωμαλία είναι οι συμπτωτικοί όγκοι. Πέρυσι είχα τρία περιστατικά ασθενών μέσα σε τρεις εβδομάδες με τρία ταυτόχρονα καρκινώματα σε διαφορετικά όργανα ( ανήκουστο ). Αυτό λίγους μήνες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Για παράδειγμα, έλαβα δείγμα καρκινώματος μαστού από μια γυναίκα που είχε διαγνωστεί με πρωτοπαθές καρκίνωμα πνεύμονα και πρωτοπαθές καρκίνωμα παγκρέατος ταυτόχρονα. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο και αξιοσημείωτο. Τα συνέδρια των ασθενών γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Στο τελευταίο μου συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού, είχα 35 άτομα, μερικά από τα οποία ήταν καλεσμένοι.



Πάντα δούλευα τόσο σε μικρότερα νοσοκομεία όπως αυτό και ποτέ δεν είχα τόσους πολλούς ασθενείς τα τελευταία 19 χρόνια. Ένας Σουηδός συνάδελφος, κάποιος που εργάζεται κυρίως ως νευροπαθολόγος, μου επιβεβαίωσε ότι τα συνέδρια για τον όγκο γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Είναι ασυνήθιστο για τους ασθενείς να έχουν πολλές κακοήθειες σε διαφορετικά όργανα ταυτόχρονα.
Καλοήθεις Όγκοι

Τώρα θα ήθελα να μιλήσω για καλοήθεις όγκους στο στήθος. Μια άλλη ανωμαλία που νομίζω ότι βλέπω την εμφάνιση της πολύ μεγαλύτερη ινοεπιθηλιακούς όγκους.


Εδώ βλέπουμε ένα παράδειγμα του ινοαδένωματος σημειωμένο με μπλε χρώμα. Πάνω από τα δύο τρίτα του ινοαδενώματος εμφανίζει λίγο πολλαπλασιαστικό στρώμα σε αυτό το τμήμα του ινοαδενώματος. Δεν έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες.

Η περιοχή που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα είναι η πολλαπλασιαστική περιοχή στον όγκο. Το στρώμα χαλαρώθηκε (sic) με πολλαπλασιαστική δραστηριότητα.

Τέτοιες αλλαγές με πολλαπλασιαστικές περιοχές σε ήδη υπάρχοντα ινοαδενώματα βλέπω τώρα πιο συχνά. Βλέπω επίσης ινοαδενώματα που είναι πολλαπλασιαστικά ενεργά.
Φλεγμονή

Μερικές φορές λαμβάνω τις κλινικές πληροφορίες ότι ο ασθενής έρχεται στο γιατρό λόγω πόνου και του ευρήματος ψηλάφησης και είναι πιθανό η αιτία του πόνου να είναι φλεγμονή.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπω φλεγμονώδη κύτταρα τόσο στον όγκο όσο και στον περιβάλλοντα ιστό.


Εδώ βλέπετε τα λεμφοκύτταρα που είναι οι μικρές σκούρες κουκίδες.

Είναι ασυνήθιστο για μένα να βλέπω αγγειίτιδα σαν αλλαγές στο μαστό παρέγχυμα. Αυτό σημαίνει φλεγμονή στα μικρά αγγεία του μαστού.

Τώρα πίσω στους όγκους.


Μετά τη συνέντευξή μου με τη Miriam Reichel πριν από ένα χρόνο σχετικά με τους turbo καρκίνους και τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, υπάρχουν περισσότερα από 1.300 σχόλια. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές περιπτώσεων για καρκίνους τούρμπο από προσωπική εμπειρία, φίλους ή συγγενείς.

Διάλεξα ένα σχόλιο και θα ήθελα να το διαβάσετε μόνοι σας. Ελπίζω να μπορείτε να το δείτε αυτό στο πίσω μέρος. Ναί.


“Ίσως είναι σύμπτωση, ίσως όχι… τα συμπτώματα ξεκίνησαν στο δευτερο εμβόλιο. Μετά απο δύο μήνες, διαγνώστικα με καρκίνο του πνεύμονα στο τελευταίο στάδιο. Αυτή τη στιγμή είναι κάπως καλύτερα… οι γιατροί μου έδειναν 6 με 12 μήνες ζωής…. είμαι άνδρας λίγο κάτω των 40, πατέρας μικρών παιδιών, δεν καπνίζω, δεν πίνω για πολλά χρόνια. Ποτέ δεν μάθω αν γιαυτό ευθύνεται το εμβόλιο…“

Και πάλι, μπορείτε να δείτε ότι η ηλικία και οι συνήθειες του τρόπου ζωής του ασθενούς δεν ταιριάζουν με έναν τόσο επιθετικό καρκίνο του πνεύμονα.



Μετά τη διάλεξή μου στο Όσλο σε Νορβηγούς γιατρούς και νοσηλευτές τον περασμένο Ιούνιο, έλαβα επίσης πολλά τέτοια σχόλια. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν περιγραφές περιστατικών από ασθενείς που έχουν προσβληθεί ή απο συγγενείς τους. Και από την άλλη, συνάδελφοι που επιβεβαιώνουν τη θεωρία μου ότι η ταχεία ανάπτυξη όγκου φαίνεται να σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Δυστυχώς, επικοινωνούν μαζί μου και ασθενείς που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια λόγω σοβαρών παρενεργειών ή περιπτώσεων turbo καρκίνου μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς. Απλώς δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τους γιατρούς που τα θεραπεύουν, επειδή, στα μάτια των περισσότερων γιατρών, δεν υπάρχουν παρενέργειες των εμβολιασμών κατά του COVID-19.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω αυτούς τους ασθενείς…
Στατιστική

Τι γίνεται με τα στατιστικά; Προσπαθώ να αξιολογήσω τον αριθμό των περιπτώσεων καρκινώματος του μαστού στο ινστιτούτο μας τα τελευταία χρόνια. Στην αρχή, απογοητεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να βρω κάποια τάση στον αριθμό των περιπτώσεων, τη μέση ηλικία των ασθενών και το μέσο μέγεθος του όγκου. Με δεύτερη σκέψη, όμως, συνειδητοποίησα ότι η αξιολόγηση των δεδομένων δεν μπορεί να είναι τόσο απλή.

Ευτυχώς, η ύποπτη σχέση μεταξύ του εμβολιασμού κατά του COVID-19 και του καρκίνου του στροβιλοκινητήρα δεν ισχύει για όλους. Στις περιπτώσεις του λεγόμενου turbo καρκίνου, οι ασθενείς λαμβάνουν συχνά νεοεπικουρική χημειοθεραπεία – αυτό σημαίνει χημειοθεραπεία πριν από την επέμβαση λόγω του μεγάλου μεγέθους του όγκου. Στο στατιστικό μας σύστημα στο ινστιτούτο, καταγράφηκε μόνο το μέγεθος του όγκου του χειρουργικού δείγματος και όχι το αρχικό μέγεθος του όγκου.

Σε όλες τις περιπτώσεις καρκίνου του μαστού, το λεγόμενο HER-2 (https://www.mayoclinic.org/breast-cancer/expert-answers/faq-20058066) η κατάσταση του ορμονικού υποδοχέα εξετάζονται από παθολόγους. Η HER-2 είναι μια πρωτεΐνη που βοηθά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν γρηγορότερα, επομένως ο θετικός για HER-2 καρκίνος του μαστού αναπτύσσεται γρήγορα. Υπάρχουν επίσης οι λεγόμενοι τριπλά αρνητικοί όγκοι, που σημαίνει ότι οι ορμονικοί υποδοχείς και η κατάσταση HER-2 είναι αρνητικοί.

Οι τριπλά αρνητικοί όγκοι αναπτύσσονται επίσης γρήγορα. Αυτοί οι θετικοί HER-2 και επίσης τριπλά αρνητικοί όγκοι αντιμετωπίζονται συχνά με νεοεπικουρική χημειοθεραπεία. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε πλήρη παθολογική ανταπόκριση. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος έχει εξαφανιστεί και η θέση του όγκου στο χειρουργικό δείγμα είναι μηδέν χιλιοστά.

Φυσικά, αυτό επηρεάζει τα στατιστικά στοιχεία.

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να διερευνήσουμε όλες τις περιπτώσεις με ανάπτυξη όγκου μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Θα πρέπει να καταγραφεί η πολυεστιακή και αμφοτερόπλευρη ανάπτυξη όγκου. Για αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία θα χρειαζόμασταν περισσότερους αριθμούς περιπτώσεων από πολλαπλά ινστιτούτα – κατά προτίμηση διακρατική συλλογή και ανάλυση δεδομένων για να αποδείξουμε ή να διαψεύσουμε την υπόθεσή μου για τον μεταεμβολιαστικό καρκίνο turbo.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί διάλεξα έναν τόσο περίεργο τίτλο για τη διάλεξή μου. Βρήκα τον πίνακα του Σουηδού καλλιτέχνη (αγνώριστο σουηδικό όνομα) . Αυτό ταιριάζει πολύ. Αλλά μετά από 18 χρόνια στη Σουηδία, μπορώ να σας πω ότι αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος ψαρέματος εδώ στη Σουηδία.


Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Τύπος στη Σουηδία ενημερώθηκε για την απόδοσή μου στο Όσλο. Το περιφερειακό ραδιόφωνο πήρε συνέντευξη από τον επικεφαλής του Νοσοκομείου Kalma, Johan Rosenquist, και ο κ. Rosenquist διέταξε ότι θα χρειαστούν πολλές περισσότερες περιπτώσεις για να διερευνηθεί η κατάθεσή μου και ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες για μένα μετά από αυτή την ομιλία, καθώς μου επέτρεψαν να μιλήσω ως ιδιώτης…


Αλλά αυτός εδώ ο άνθρωπος, Γιόχαν Άλγκρεν, ο επικεφαλής του περιφερειακού κέντρου καρκίνου στη μέση της Σουηδίας, λέκτορας ογκολογίας, σαμποτάρει την προσέγγισή μου υπονομεύοντας τις προσπάθειες της περιοχής να εμβολιαστούν όλοι.

Νομίζω ότι αν η θεωρία μου ήταν λανθασμένη, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για το τι είπα.

Τώρα οι παθολόγοι συνδέονται συνήθως με τις αυτοψίες, αλλά αυτές αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος της δουλειάς ενός παθολόγου στις μέρες μας. Πρόσφατα έχω κάνει μόνο μεμονωμένες αυτοψίες, αλλά υπάρχουν τρεις θάνατοι που υποψιάζομαι έντονα ότι σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID.

Δημοσίευσα μια από αυτές τις περιπτώσεις πριν από τέσσερις μήνες.


[https://www.researchgate.net/publication/366466028_Journal_of_Medical_Case_Reports_and_Case_Series_Guillain-Barre_Syndrome_and_vasculitis-like_changes_following_severe_acute_respiratory_ccase_syndrome_2_im]

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπούμε σε λεπτομέρειες. Εδώ είναι ο τίτλος αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό. Τις άλλες περιπτώσεις, σύντομες, παρόμοιες διαπιστώσεις με αυτές με τον καθηγητή Burkhardt, θα σας δείξω σε λίγο.

Ωστόσο, βλέπω τέσσερα μεγάλα προβλήματα με τις αυτοψίες.Δεν πραγματοποιείται μεταθανάτια εξέταση.
Εσφαλμένες πληροφορίες που δίνει ο κλινικός ιατρός όταν ρωτήθηκε εάν οι νεκροί έχουν εμβολιαστεί. Έχω δει περισσότερες από μία περιπτώσεις στο νοσοκομείο μας όπου ο κλινικός ιατρός σημείωσε στην παραπομπή για αυτοψία ότι ο αποθανών δεν είχε εμβολιαστεί. Ωστόσο, βρήκα στο ημερολόγιο του ασθενούς ότι ο ασθενής είχε πράγματι εμβολιαστεί κατά του COVID-19.
Το τρίτο είναι ότι πολλοί από τους συναδέλφους παθολόγους δεν λαμβάνουν δείγματα για ιστολογική εξέταση – αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται μικροσκοπική εξέταση. Χωρίς μικροσκόπιο, δεν μπορείτε να δείτε, για παράδειγμα, μυοκαρδίτιδα ή αγγειίτιδα.
Και το τέταρτο είναι η έλλειψη γνώσης στην αξιολόγηση των μικροσκοπικών ευρημάτων.

«Βλέπεις μόνο αυτό που ξέρεις».

Γκάιτε

Και

Τι θες να δείς.

Οι αλλαγές που περιέγραψα, οι οποίες φαίνεται να σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που συμβαίνει στο σώμα.

Μπορώ να πω ότι δεν τα παράτησα. Σπούδασα ιατρική γιατί θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους.

Αλλά τώρα νιώθω σαν να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ως παθολόγος, διαγιγνώσκω όγκους που έχουν προκληθεί από ένα εμβόλιο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.”

Ute Krüger, MD, DMedSci






anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου