Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Αιγύπτιος εκτελεστής: Καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – Διακίνησε 1,5 εκατ. ευρώ – Ήταν στο ΔΣ εταιρειών! – Βαθαίνει το μυστήριοΝέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τα περιουσιακά στοιχεία του 76χρονου Αιγύπτιου, δράστη.. του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα.

Ο δράστης διέθετε μαζί με την αδερφή του λογαριασμό στη ελβετική City Bank με καταθέσεις αυτή τη στιγμή μόλις 1.500 ευρώ.

Ωστόσο, μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού διακινήθηκαν τεράστια ποσά και συγκεκριμένα 1,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια τράπεζα υπήρχαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση.

Παράλληλα, ο 76χρονος διέθετε καταθέσεις 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μπήκαν και τα 50.000 ευρώ που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.

Τα ποσά γεννούν ερωτήματα ως προς την προέλευση και τον σκοπό που διακινήθηκαν, όπως και το γεγονός ότι ο 76χρονος Αιγύπτιος ήταν μέλος ΔΣ εταιρείας μελών της οικογένειας Καρνέση.

Το διαμέρισμα ανήκει στον Σπύρο Καρνέση

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και το ζήτημα του σπιτιού, που είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση στον Αιγύπτιο.

Το σπίτι, σύμφωνα με τα στοιχεία από το κτηματολόγιο, ανήκει στον Σπύρο Καρνέση, που ήταν αντίδικος της δολοφονημένης Μαρίας και της Δέσποινας.

Οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, καλούν την Δέσποινα Καρνέση, Δέσποινα είναι αυτή που μπορεί να «φωτίσει» την υπόθεση καθώς γνώριζε καλά τον δράστη, αλλά και το τι συνέβαινε μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου