Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότης καταγγέλει το «στημένο» της κινητοποίησης στο Σύνταγμα: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και χαχαχούχα» (βίντεο)Οι μόνοι κερδισμένοι από την χθεσινή φοκλορικού τύπου συγκέντρωση των αγροτών ήταν οι καφετέριες και τα μαγαζιά του κέντρου.. των Αθηνών, καθώς επικράτησε μία «εξωφρενική» ηρεμία, προκαλώντας την εντύπωση πως ήταν ευχαριστημένοι με αυτά που τους δίνει η κυβέρνηση.

Χιλιάδες αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα για ένα «άνευρο» αγροτικό συλλαλητήριο, ενώ σήμερα γύρω στις 11:00 αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής τους.

Ένας αγρότης από την Αταλάντη εξέφρασε το παράπονό του στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ.

«Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε».

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για τους συναδέλφους του.

«Δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχούχα.

Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για ένα αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου