Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Δείτε την ομιλία “ράπισμα” της κας Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο – την χειροκρότησαν όλοι όρθιοι! (Video)Οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη ψάχνουν δικαίωση για τους ανθρώπους τους που χάθηκαν την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023. Έτσι πήγαν μέχρι τις Βρυξέλλες για να φωνάξουν πως το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί, στα ευήκοα ώτα των Ευρωπαίων.

Οι συγγενείς των θυμάτων, Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης, οι νομικοί Ελεωνόρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος, αλλά και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος και διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Τέμπη: Εκτροχιασμός του κράτους δικαίου» πρόκειται να μιλήσουν σήμερα το απόγευμα στις 18:00 ώρα Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο.


Στον απόηχο του καταδικαστικού ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, η σημερινή εκδήλωση έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται επίσης εδώ για να καλύψουν τις ομιλίες συγγενών των θυμάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου