Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε βασιλόπιτα για το προσωπικό ο Δήμος Πωγωνίου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους υπαλλήλους έκοψε χθες ο Δήμος Πωγωνίου σε μία όμορφη εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί αφορμή να βρεθούν στον ίδιο χώρο όλοι οι εργαζόμενοι.
Την βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης ευχαριστώντας το προσωπικό για την συνεργασία και τονίζοντας πως οι υπάλληλοι αποτελούν τον κινητήριο μοχλό του Δήμου.«Εύχομαι το 2014 να είναι μια χρονιά δημιουργική και όμορφη για όλους. Προσωπικό και αιρετοί προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να εργάζεστε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση για το κοινό καλό. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία» σημείωσε ο κ. Καψάλης.

Στο σημαντικό ρόλο του προσωπικού αναφέρθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης υπογραμμίζοντας:«Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που δίνει εξετάσεις καθημερινά απέναντι στους δημότες. Σε αυτό το ομαδικό πνεύμα θα συνεχίσουμε και το 2024 με την άριστη συνεργασία μας να αποδίδει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Σας ευχαριστούμε πολύ και να θυμόμαστε πάντα ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε κλήρωση πλούσιων δώρων, χορηγία τοπικών καταστημάτων και συνεργατών του Δήμου ενώ οι δύο τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν οι κ.κ. Δημήτρης Λάμπρου και Νίκος Χρυσοχοϊδης που κέρδισαν από 2 μέρες άδεια.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου