Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ούτε… ρουθούνι δεν άνοιξε στην Ελεούσα - Φωτορεπορτάζ


Ούτε… ρουθούνι δεν άνοιξε στην Ελεούσα - Φωτορεπορτάζ  

Ούτε… ρουθούνι δεν άνοιξε στην Ελεούσα, καθώς οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί σε μια μεγάλη ακτίνα, δεν επέτρεψαν να έρθουν ούτε σε οπτική επαφή τα μέλη

της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Περιφέρεια Ηπείρου, και οι διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση.
Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν εμφανής από νωρίς το μεσημέρι και έγινε ακόμη εντονότερη από τη στιγμή που άρχισαν να συγκεντρώνονται τα πρώτα μέλη της Χρυσής Αυγής στο χώρο της εκδήλωσης. Στις 5.30 περίπου το απόγευμα δημιουργήθηκε ένας κλοιός ασφαλείας σε περίμετρο 200 μέτρων, καθώς είχαν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται διαδηλωτές στο χώρο του παλιού Δημαρχείου. Ακολούθησε αντιφασιστική πορεία 250 περίπου ατόμων στη Λεωφόρο Ελευθερίας, τον κεντρικό

δρόμο της Ελεούσας, η οποία σταμάτησε λίγα μέτρα από τον φραγμό της Αστυνομίας. Οι διαδηλωτές παρέμειναν για δύο περίπου ώρες στο σημείο και παρά τους φόβους επεισοδίων σε περίπτωση που επιχειρούσαν να προσεγγίσουν στο σημείο της εκδήλωσης, περιορίστηκαν μόνο σε συνθήματα εναντίον της Χρυσής Αυγής αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αρχικά στην κεφαλή της πορείας βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών κινήσεων και μετά την αποχώρησή τους μπήκαν μπροστά άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχοντας τα πρόσωπά τους καλυμένα με κράνη. Και αυτοί, όμως, αποχώρησαν συντεταγμένα λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Ηπείρου.









http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου