Μερεντάκια (Γεμιστά μπισκότα με μερέντα)
Το πιο εύκολο γλυκό με τρία υλικά!!!
Υλικά:
1 φλιτζάνι μερέντα και μισό για το άλειμμα
4 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι + 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (ή 2 φλ. φαρίνα)
Εκτέλεση:
Χτυπάτε με το σύρμα τα αυγά και τη μερέντα και κατόπιν προσθέτετε το αλεύρι.
Αν είναι λίγο αραιό μην προσθέσετε άλλο αλεύρι, πάρτε το με το κουτάλι και ρίξτε κουταλιές σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
Φροντίστε να είναι ζυγός ο αριθμός, γιατί θα γίνουν σάντουιτς.
Αναλόγως πόσο μεγάλα θα τα κάνετε, θα βγει και ο αριθμός τους.
Η συμβουλή μου είναι να τα κάνετε μικρά, γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο και αφού θα ενωθούν να μη γίνουν τεράστια.
Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 150 C για 12′.
Ούτε λεπτό παραπάνω!
Αφού κρυώσουν ενώνετε ανά δύο με μερέντα.
Καλή επιτυχία!!
Ανδριάννα epaggelmagynaika.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου