Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαγωνισμό της σίτισης




Με αρκετή καθυστέρηση και μετά από σωρεία σχολίων, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΝομόΙωαννίνων, προέβησαν σε μία κοινή γραπτή δήλωση σχετικά με τον διαγωνισμό της σίτισης για τους πρόσφυγες.
Οι τέσσερις βουλευτές υπερασπίζονται πλήρως την διαδικασία, που οδήγησε την σίτιση σε Κορίνθιο επιχειρηματία και καλούν τους Γιαννιώτες να συμμετάσχουν στον επόμενο!
Στην δήλωσή τους αναφέρουν:
«Τις τελευταίες ημέρες «κοσμούν» τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχόλια και αναρτήσεις σχετικές με την διαδικασίαεπιλογής αναδόχου για τη σίτιση των προσφύγων Κατσικάς και Δολιανών, διότι επελέγη Εταιρία με έδρα την Κόρινθο.

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες μας, ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έγινε με τους όρους που προβλέπει η εθνική και διεθνής νομοθεσία και ότι η σύμβαση με της ανάδοχο εταιρία έχει ισχύ για χρονικό διάστημα ενός μήνα και μόνο.
Πριν την παρέλευση του μήνα οι συμπολίτες μας επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο και που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και φυσικά πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις , θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό».
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου