Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Kόκκινος συναγερμός για τις χιλιάδες Ελληνικές offshore





Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται το τελευταίο διάστημα κορυφαίοι οικονομικοί και εκδοτικοί παράγοντες, καθώς και πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορες μεγάλες προμήθειες και δημόσια έργα.

Αιτία οι αποκαλύψεις για τις offshore εταιρείες που αναμένονται καταιγιστικές το αμέσως προσεχές διάστημα, γιατί το «Panama Paperς» ήταν μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι ύποπτες παράκτιες εταιρείες μέσα από τις οποίες ξεπλένεται βρόμικο χρήμα και ανήκουν σε Έλληνες ιδιοκτήτες, αγγίζουν τις 12 χιλιάδες και έχουν έδρα τον Παναμά, τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, την Λιβερία, τον Λίβανο και άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Το ενδεχόμενο να αρχίσει η δημοσιοποίηση στοιχείων για τις offshore αλλά και από τις κινήσεις λογαριασμών που έχουν πραγματοποιήσει, θα προκαλέσει θύελλα και θα οδηγήσει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου σε δικαστική ομηρία.

Όπως αποκάλυψε στο Lykavitos.gr καλά πληροφορημένη πηγή, δεν υπάρχει Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, εκδότης, προμηθευτής δημοσίου και εργολάβος, που να μην έχει και offshore εταιρεία.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πάρτι αναμένετε…





http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου