Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Με καταγγελία για διαβλητότητα αλλά και κοσμοσυρροή οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ.



Ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση είχε από το πρωί της Κυριακής(3-4-16) η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη Συνέδρων, Προέδρων και μελών των Τοπικών Επιτροπών του κόμματος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκλογή Προέδρου της Τ.Ε. Πρέβεζας όπου δίνεται μάχη χαρακωμάτων, ενώ για τις άλλες θέσεις παρουσιάστηκε έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψηφίους και εκλέγονται άπαντες ανεξαρτήτως των σταυρών προτίμησης που θα πάρουν...

Οι εκλογές γίνονταν στα γραφεία της ΝΟΔΕ, απέναντι από το fast food Elvis στην παραλία της Πρέβεζας και οι κάλπες ήταν έως τις 7 το απόγευμα.
Στο μεταξύ, με καταγγελία ότι οι εκλογές είναι διαβλητές, απέσυρε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ο Γιώργος Κάλλης και έτσι έμεινε ένας μόνο υποψήφιος για τη θέση αυτή. Στην καταγγελία του ο Γιώργος Κάλλης αναφέρει τα εξής:
“Πριν από λίγες μόλις ημέρες κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ του νομού Πρέβεζας.
Μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση και αναγέννηση της παράταξής μας.
Με τη σειρά μας, καλέσαμε τις νέες και τους νέους να συμμετέχουν σ’ αυτό τον αγώνα κι εκείνοι το έκαναν πέρα από κάθε προσδοκία. Δυστυχώς όμως ήρθαμε αντιμέτωποι με ότι πιο παλιό, ότι πιο σκοτεινό και το ότι πιο αδιαφανές διαθέτει ακόμη αυτή η παράταξη.
Σχεδόν τα περισσότερα από τα μέλη που στήριξαν την υποψηφιότητά μου ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία προεγγραφής, δεν βρέθηκαν στον κατάλογο που αποτελεί το εκλογικό σώμα για την ανάδειξη του προέδρου της Ν.Ε., των Τοπικών Οργανώσεων και των Συνέδρων του νομού Πρεβέζης. Ακόμη στον κατάλογο αυτό υπάρχουν και άτομα (τουλάχιστον επτά) με ψεύτικα στοιχεία.
Για τους λόγους αυτούς, αποσύρω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ του νομού Πρέβεζας και καταγγέλλω τη διαδικασία ως απολύτως διαβλητή.
Θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που με στήριξαν και και ιδιαιτέως την ομάδα μου για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε.»
Γιώργος Κάλλης
Υποψήφιος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Νομού Πρέβεζας




prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου