Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ο αγώνας των απεργών της CocaCola συνεχίζεται με πάθος και πίστη για την τελική δικαίωση, με την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων του κλάδου!




Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


...αλλά και τη συμπαράσταση και την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού σε όλη την Ελλάδα.




Τα συνδικάτα της χώρας, τα πολιτικά κόμματα και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν εκφράσει παντοιοτρόπως την αλληλεγγύη τους προς τον αγώνα των απεργών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έδωσεαπό την αρχή θετικά δείγματα γραφής και στο πλευρό των απεργών βρέθηκαν πολλοί δήμοι της χώρας, ανάμεσά τους οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, πλην του δημάρχου Γ. Μπουτάρη, ο δήμος Θέρμης στα όρια του οποίου βρίσκεται το εργοστάσιο της CocaCola, o δήμος Πατραίων, δήμοι της Μακεδονίας και της Θράκης, του Λεκανοπεδίου της Αττικής κ.α.

Στον αγώνα μπαίνει τώρα ενεργά και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και ο δήμος της Αθήνας, ο οποίος αναμένεται να χορηγήσει στους απεργούς χώρο στην πλατεία Κλαυθμώνος για την ενημέρωση των πολιτών γύρω από το φλέγον ζήτημα της στάσης της CocaCola απέναντι στην ελληνική οικονομία και κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στο ζήτημα της επαναλειτουργίας του εργοστασίου.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Αθήνα και τον Πειραιά δώδεκα (12) αυτοκίνητα, τα οποία ενημερώνουν διαρκώς με τα μεγάφωνα τους, τους καταναλωτές, για το μποϊκοτάζ των προϊόντων της CocaCola. Ο απεργιακός στόλος ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού μετά και την εμπλοκή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα ενισχυθεί στις επόμενες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου μήνα έως το Πάσχα θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

Για την διοίκηση

Ο πρόεδρος

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Ο γεν. γραμματέας

Γ.Ευθυμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου