Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη και ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεσηΣτο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, έπειτα από την χθεσινή σύλληψη ημεδαπού στο Καλπάκι

Ιωαννίνων, για μεταφορά κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη και ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες (22-12-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, περίπου (101) κάνναβης ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα πολεμικό τυφέκιο «kalashnikov».

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και διερεύνησης της υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (23-12-2017) το πρωί στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός, κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου