Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Παραστάσεις, ταινίες, bubble shows και παραμύθια με τον Ηλ. Λογοθέτη ! Πλούσια η… ατζέντα της εβδομάδας στα «Ασημένια Χριστούγεννα»Χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο αλλά και από κάθε άκρη της Ελλάδας βρέθηκαν το προηγούμενο τετραήμερο στα «Ασημένια Χριστούγεννα» και απόλαυσαν τις γιορτινές δράσεις και τη μαγική ατμόσφαιρα του θεματικού χωριού στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Oι εκδηλώσεις και οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Ο «Σκρουτζ» ζει… περιπέτειεςΟι μικροί επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» έχουν τη δυνατότητα μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου να παρακολουθήσουν μία εξαιρετική παιδική παράσταση με θέμα που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών.

Πρόκειται για το κλασσικό έργο του διασημότερου Άγγλου μυθιστοριογράφου Κάρολου Ντίκενς «Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», το οποίο ανεβαίνει στις αίθουσες των κινηματογράφων της ODEON στα Ιωάννινα. «Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που έχει κεντρικό ήρωα τον γνωστό σε όλους Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει πώς ο παράξενος τσιγκούνης μετά από την επίσκεψη του πνεύματος των Χριστουγέννων ανακαλύπτει την γενναιοδωρία και την αγάπη που έκρυβε μέσα του.

Το πρόγραμμα της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» περιλαμβάνει πέντε ακόμα πρωινές και απογευματινές παραστάσεις, με εισιτήριο 3 ευρώ ανά άτομο. Πιο αναλυτικά, οι υπόλοιπες παραστάσεις θα δοθούν ως εξής: Τετάρτη (27/12), ώρες 15:30 – 17.00, Πέμπτη (28/12), ώρες 15:30 – 17.00, Παρασκευή (29/12), ώρες 15:30 – 17.00 και Σάββατο (30/12), ώρες 11:30 – 13:00 και 15:30 – 17.00.

Παραμύθια με τον Ηλία ΛογοθέτηΟ χαρισματικός ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Ηλίας Λογοθέτης θα βρεθεί στα «Ασημένια Χριστούγεννα» το Σάββατο 30 και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, ώρες 18.00 με 20.00, όπου θα διαβάσει παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά. Ίσως μάλιστα κάνει την έκπληξη να… τραγουδήσει κιόλας! Η δράση είναι δωρεάν.

Δύο μοναδικά bubble showsTo πρόγραμμα εκδηλώσεων των «Ασημένιων Χριστουγέννων» περιλαμβάνει επίσης δύο θεαματικά bubble shows για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Δεκεμβρίου, από την καλλιτεχνική ομάδα la petite marguerite, η οποία θα παρουσιάσει μία μοναδική διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας, που ζωντανεύει και ενεργοποιεί τη φαντασία, το όνειρο και το παραμύθι! Το Σάββατο (30/12) η παράσταση θα δοθεί στις 18.00 και την Κυριακή (31/12) στις 12.00. Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι δωρεάν.

Παιδικές ταινίες στο ODEON

Εξάλλου, για τους μικρούς επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» ο κινηματογράφος ODEON στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων προβάλλει καθημερινά, από ώρα 12.00, διάσημες παιδικές ταινίες και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα φιλμ! Οι προβολές θα συνεχιστούν ως τις 3 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο Odeon.gr και στη γραμμή: 14560.

***

Υπενθυμίζεται ότι τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους!

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www.asimeniaxristougenna.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου