Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Τσίπρας για Σκόπια: Προτιμώ τις πράξεις και τα έργα, παρά τα λόγια







«Δεν με αφορούν ιδιαίτερα οι εδώ και πολλές φορές λανθασμένες εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης για



 την ημερομηνία των εκλογών. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι αυτές δεν θα είναι το ‘18, θα είναι το ‘19, στο τέλος της συνταγματικά κατοχυρωμένης θητείας της κυβέρνησης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στον realfm και πρόσθεσε ότι «αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και με τις διεθνείς αγορές και αυτή η κυβέρνηση μπορεί να την παράσχει».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το 2018 βγαίνουμε από τα μνημόνια και πλέον θα είναι η χρονιά της Ελλάδα. «Η χώρα ανακτά την οικονομική της αυτοδυναμία» επεσήμανε.

Ο πρωθυπουργός είπε πως: «Πρέπει μαζί με το μνημόνιο να τερματιστούν και οι παθογένειες για να μην βρεθούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο. Η χώρα έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία. Αυτή την τραγωδία πρέπει να την έχουμε ως μάθημα. Δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ ξανά να χάσει η χώρα τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της».

Όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας: «Η αντιπολίτευση προπαγανδίζει την καταστροφή. Επιθυμία της είναι η παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος».

Για το Σκοπιανό είπε «μπορούμε να διαχειριστούμε με αποτελεσματικότητα και ευθύνη το θέμα. Στο βαθμό που υπάρχει πράγματι επιθυμία από την άλλη πλευρά να γίνουν βήματα – πρέπει να τα δούμε αυτά – είμαι αισιόδοξος. Προτιμώ τις πράξεις και τα έργα παρά τα λόγια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου