Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πέντε συμβόλαια θανάτου μέσα σε 15 μήνες: Εκτελεστές από το εξωτερικό σκότωσαν τον «Καράφλα»




Πέντε συμβόλαια θανάτου μέσα σε 13 μήνες δείχνουν ότι έχει ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος 


μεταξύ των ..συμμοριών και βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανακατανομής της πίτας της νύχτας.

Η χθεσινή εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή και τους κατοίκους να τρέχουν να κρυφτούν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των αναλυτών της ΕΛ.ΑΣ ότι η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου θα άνοιγε νέο κύκλο αίματος.
Ο γεμιστήρας από καλάσνικοφ που βρέθηκε δίπλα στον 45χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί στις αρχές του χρόνου, και ανήκει στο όπλο που εκτέλεσε τον “Καράφλα” έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια σε μια προσπάθεια εντοπισμού δακτυλικών αποτυπωμάτων και dna που πιθανότατα ανήκει στο δράστη.

Την ίδια ώρα ψάχνουν με προσοχή τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας για να δουν πως κινήθηκαν το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις εκτελεστές, ενώ η βαλλιστική στα δυο 45αρια πιστόλια και το καλάσνικοφ των εκτελεστών θα δείξει αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή όχι σε άλλες δολοφονίες.
Όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να “τελειώσουν” τον Καραγιάννη διέθεσε αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ενεργοποιηθεί ολόκληρη ομάδων εκτελεστών γνωρίζοντας ότι ο 45χρονος όχι μόνο οπλοφορεί αλλά στο παρελθόν έχει βγει ζωντανός από άλλες τρεις περιπτώσεις που δέχθηκε δολοφονικές επιθέσεις.
Μάλιστα δεν αποκλείουν να πρόκειται για εκτελεστές που ήρθαν από το εξωτερικό με μοναδικό σκοπό να εκτελέσουν τον 45χρονο. Αξίζει να επισημανθεί πως ο Καραγιάννης πριν μερικές εβδομάδες είχε ανέβει στη ΓΑΔΑ και στο Ανθρωποκτονιών προκείμενου να δώσει απαντήσεις σε πληροφορίες που ενέπλεκαν το όνομα του στις εκτελέσεις του Βασίλη Στεφανάκου και του ποινικού Γιώργου Λίτσα τον περασμένο Απρίλιο στους Αγίους Αναργύρους.




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου