Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, έχει αποστείλει ανοιχτή επιστολή στους τοπικούς φορείς και βουλευτές της Ηπείρου ,για συνένωση δυνάμεων για το φυσικό αέριο.








Τους τοπικούς φορείς αλλά ιδιαίτερα τους βουλευτές όλης της Ηπείρου έθεσε προ των ευθυνών τους




 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλιου το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, σε ότι αφορά την απουσία της Ηπείρου από τον σχεδιασμό για την τροφοδοσία διαφορών περιοχών της χώρας με φυσικό άεριο.

Ως γνωστόν ο κ. Μπέγκας είχε αποστείλει ανοιχτή επιστολή προς όλους τους φορείς της περιφέρειάς μας, ζητώντας τους να συνταχτούν σε μια κοινή διεκδίκηση για να μην μείνει η Ήπειρος ουραγός στις ενεργειακές εξελίξεις.

«Πήρα αυτή την πρωτοβουλία στη λογική που έχουμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Στη λογική που λέει ότι αν διεκδικήσουμε κάτι όλοι μαζί θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Το μέγεθος του προβλήματος δεν είναι στην κλίμακα του Δήμου, ούτε καν του Νομού Ιωαννίνων, αλλά ολόκληρης της Ηπείρου. Απορώ λοιπόν πραγματικά γιατί οι βουλευτές του τόπου δεν ένοιωσαν την ανάγκη να πάρουν εκείνοι μια πρωτοβουλία στην κατεύθυνση αυτή. Να μας ενημερώσουν τουλάχιστον», σημείωσε αρχικά ο κ. Μπέγκας για να καταλήξει: «Ενημέρωσα τον Περιφερειάρχη γι’ αυτή μου την πρωτοβουλία και μου απάντησε ότι έχει γίνει μια σοβαρή δουλειά από πλευράς της Περιφέρειας Ηπείρου. Δεν το αμφισβητώ. Καλό είναι όμως να μας την κάνει γνωστή και να δούμε πως θα κινηθούμε συντονισμένα. Δεσμεύτηκε ότι θα συγκαλέσει ο ίδιος μια διευρυμένη σύσκεψη για να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου