Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ- ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ
Από το σχολικό έτος 2018-19 η φοίτηση στα Εσπερινά Λύκεια της χώρας είναι τριετής από 
τετραετής που ήταν μέχρι τώρα σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

Το Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας. Στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας το Εσπερινό Λύκειο αποτελεί παράγοντα αναίρεσης των ακραίων αρνητικών συνεπειών, κοινωνικών και οικονομικών, του εκπαιδευτικού συστήματος, διότι προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης και ταυτόχρονης φοίτησης στο Λύκειο και παράλληλα δίνει εναλλακτική ευκαιρία σε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ημερήσιο σχολείο πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους .να συνεχίσουν και να πάρουν το απολυτήριο Λυκείου αλλά και να εισαχθούν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους , αν το επιθυμούν, σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. Το εσπερινό ωράριο του σχολείου (18:45 με 22:05) είναι ιδανικό για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.

Β’ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 21:30 στο χώρο του σχολείου Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr

Τηλ.2651049136 - 6936685255


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου