Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2018 «ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ» ΚΑΣΤΡΟ-ΞΕΝΙΑ ΑΡΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη


συναυλία για πρώτη φορά στην ΆΡΤΑ, (ΚΑΣΤΡΟ ΑΡΤΑΣ-ΞΕΝΙΑ) την Παρασκευή στις 6 Ιουλίου!!!.
Μια ακόμα υπέροχη συναυλία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα.
Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!
Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες.
Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.
Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.
Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.
Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε!
Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε! Η προσμονή είναι μεγάλη.

Μαζί της οι μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, ενορχήστρωση Μιχάλης Καπηλίδης: Ντραμς Βασίλης Νησόπουλος: Μπάσο Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα, πιάνο Νίκος Πασσαλίδης: Λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα, μαντολίνο Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας
Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν – Δημήτρης Σαμαράς

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2018 «ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ» ΚΑΣΤΡΟ-ΞΕΝΙΑ ΑΡΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 Έναρξη: 21.30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια και για περιορισμένο αριθμό: 10€ ΑμΕΑ – ανέργων στο ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ στην συνέχεια: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ στα σημεία…

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ – στο εκδοτήριο του Δήμου Αρταίων στην κεντρική πλατεία της Άρτας – στo CAPITAL CAFÉ-ΑΡΤΑ – στο Βιβλιοπωλείο-Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ-Φιλελλήνων 26 ΑΡΤΑ – στο Γυμναστήριο-IRON GYM- Περιφερειακή Οδός 25 ΑΡΤΑ -στο Ticketsioannina Κεντρική πλατεία ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ μπροστά από νομαρχία – στο viva.gr -στο Καφέ PLATEIA- Κεντρική Πλατεία ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ -στο SUPER MARKET ΝΟΥΤΣΙΟΣ-Θ.Χαβίνη 20 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ -στο κατάστημα Cult-men’s fashion- Εθνικής Αντιστάσεως 48 ΠΡΕΒΕΖΑ – τηλεφωνικά: 6944680998-6946332263.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου