Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Άλλαξε όψη η ανακαινισμένη Μονάδα Εμφραγμάτων





Την ικανοποίησή της, εκφράζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», καθώς προμηθεύτηκε επτά νέες κλίνες και παράλληλα ανακαινίστηκε ο χώρος της μονάδας Εμφραγμάτων.






Η περιφέρεια Ηπείρου χρηματοδότησε την απόκτηση επτά νέων κλινών ενώ η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος» Α.Ε. φρόντισε για την ανακαίνιση του χώρου της Μονάδας Εμφραγμάτων του Καρδιολογικού Τμήματος προσφέροντας κουρτίνες οπτικής απομόνωσης.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, Βαγγέλης Καρβούνης, σε χθεσινές του δηλώσεις, ευχαρίστησε θερμά τόσο την Περιφέρεια και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, για τη διαρκή στήριξη του νοσοκομείου, ενώ αναφέρθηκε και στην έγκριση επιπλέον χρηματοδοτήσεων και πάλι από την περιφέρεια Ηπείρου.
Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του παρκινγκ του νοσοκομείου που και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τη βιομηχανία «Βίκος» και τον πρόεδρό της, Πέτρο Σεπετά, για την στήριξη του Νοσοκομείου καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η βιομηχανία στηρίζει έμπρακτα το νοσοκομείο.
Από την πλευρά της Περιφέρειας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ντέτσικας αναφέρθηκε στη διάθεση τους να συνεχίσουν να ενισχύσουν το νοσοκομείο για να παράσχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.
Να θυμίσουμε ότι η προμήθεια είναι στα πλαίσια του προγράμματος ΠΕΠ Ηπείρου με συνολικό προϋπολογισμό 345.000 ευρώ που βέβαια δεν αφορούν μόνο την προμήθεια των κλινών αλλά και άλλων εξίσου σημαντικών παρεμβάσεων.
Η εκπρόσωπος της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιάλωσης «Βίκος», υπογράμμισε την πρόθεση της εταιρείας να συμβάλλει καθοριστικά ειδικά τις δύσκολες εποχές της κρίσης ενώ κάλεσε και άλλες επιχειρήσεις εφόσον μπορούν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Τέλος, ο διευθυντής της Καρδιολογικής ευχαρίστησε όλους όσους με την προσφορά τους βελτιώνουν τις υποδομές και άρα τις παροχές του νοσοκομείου στους πολίτες.




epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου