Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Παρουσία αντιδημάρχου Β. Μέγα στον αγιασμό της Γαλακτοκομικής Σχολής
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Αποφοίτων της για την έναρξη του νέου σχολικού έτους βρέθηκε η αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Βάσω Μέγα. 

Η κ. Μέγα αφού καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και υπομονή προκείμενου να λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για την ενασχόλησή τους με τον πρωτογενή τομέα.

«Είμαι σίγουρη ότι είστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον με εξαιρετικούς δασκάλους και μετά από τα δύο χρόνια της φοίτησης σας θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας για να γίνεται επαγγελματίες. Για εμάς σαν Δήμος Ιωαννιτών ο πρωτογενής τομέας αποτελεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη της χώρας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ευτυχείς που μια τέτοια σχολή βρίσκεται στον τόπο μας και εκπαιδεύει τους τυροκόμους του αύριο. Γιατί έχουμε ανάγκη από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που θα αξιοποιήσουν τη γνώση και θα την ενσωματώσουν στην παραγωγή, έτσι ώστε τα προϊόντα μας, πέρα από ποιοτικά, να γίνουν και ανταγωνιστικά. Θα είμαστε λοιπόν δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε», τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου