Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στο εδώλιο ο Θ. Πάγκαλος από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων κάλεσαν για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή δίκη σε βάρος του Θ. Πάγκαλου.


Όπως αναφέρει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., «αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ, στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, την ώρα που ο Θεόδωρος Πάγκαλος κάθεται στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης ως απλός πολίτης.
Στις 11 Νοεμβρίου 2014, εξυπηρετώντας τους στόχους της Τρόικας και της τότε Κυβέρνησης, να επιβάλλουν την πολιτική των μνημονίων και συγκεκριμένα την αξιολόγηση μέσω της οποίας δρομολογούνταν χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αποκάλεσε κατ’ επανάληψη τους Δημοσίους Υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.
«Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση», είχε πει».
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη, τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, ώρα 12:00, στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών (κτίριο 5 – αίθουσα 4), προκειμένου να ακούσουν την απολογία του Θεόδωρου Πάγκαλου και την απόφαση του Δικαστηρίου στη μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΕ ΟΤΑ».


ερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου