Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ – Hair Culture Byron
Ο Βύρων Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1983 στα Ιωάννινα. Τελείωσε τα Τ.Ε.Ε. Κομμωτικής Ιωαννίνων και εργάστηκε 9 χρόνια σε διακεκριμένα κομμωτήρια της πόλης.Από το 2008 το καινοτόμο ταλέντο του βρήκε στέγη στο δικό του πλέον Hair Culture Byron.

Από τότε έχει διανύσει μια πορεία αστείρευτη σε γνώση και δημιουργία. Εχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της κομμωτικής. Εκπαιδεύτηκε σεη Βαρκελώνη και του απονεμήθηκε το Diploma Ramiro Mata Art όπου και διακρίθηκε.

Η εκπαίδευση του στα βραδυνά και νυφικά χτενίσματα με τον εξαιρετικό Παναγιώτη Κελαδίτη του απέδωσε μεγάλες και διαδοχικές συνεργασίες με το περιοδικό "Επιλογές - Νύφη", όπου και επιμελήθηκε κομμώσεις πολλών γνωστών ονομάτων της εγχώριας Show Biz σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις.

Το τελικό φινίρισμα στα βραδυνά και νυφικά χτενίσματα δόθηκε από την Ακαδημία FRANCOIS στο εγχείρημα Diplome Sogni στη Collection Chignon 2012

Ονόματα όπως ο Sascha... και ο Guy Tang υπήρξαν ιδιαίτεροι σταθμοί στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Οι γνώσεις του αφύπνισαν και τις Ιδιωτικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης τηυς πόλης των Ιωαννίνων, όπου και του ζητήθηκε η εκμάθηση της τέχνης της κομμωτικής που άριστα κατέχει σε νέους μαθητές.


"Όλα κόποις κτώνται"

Μία επίσκεψη στο Hair Culture Byron θα σας πείσει.

Η ανάγκη σας για ομορφιά που θα γίνει λατρεία!!

Περιγραφή Υπηρεσιών


Λούσιμο

Θεραπείες - Μάσκες
Αγωγές & Αναδόμηση Περιποίησης Μαλλιών

Γυναικείο Κούρεμα
Ανδρικό Κούρεμα
Παιδικό Κούρεμα
Χτένισμα Φυσικό
Σινιόν


Νυφικό Χτένισμα

Βαφή

Αντάυγειες
Ρεφλέ - Color Refresher
Περμαναντ
Μπαλαγιάζ
Αλλαγή χρώματος - Ντεκαπάζ
Γιατί να μας προτιμήσετε

Έχοντας μια μεγάλη και μεστή εμπειρία στον χώρο των κομμωτηρίων, το Hair Culture Byron έχει δημιουργήσει το δικό του σαλόνι ομορφιάς, με μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όπου μεταφέρει αυτή την εμπειρία με απτά και σίγουρα αποτελέσματα στην καθημερινότητα σας. Γι’ αυτό το Hair Culture Byron έχει τον δικό του τρόπο να πει ευχαριστώ, μέσα από τις ειδικές τιμές και τις προσφορές του!Hair Culture Byron

Χριστοβασίλη 20

Ιωάννινα

Τηλ : 266510 73366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου