Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ - Σημαντική προσφορά προς τους ηλικιωμένους





Στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, είναι αφιερωμένος ο μήνας Οκτώβριος

Εξαιρετικό και σημαντικό έργο προς όφελος των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας, που φιλοξενούνται 



στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας, προσφέρουν οι εργαζόμενοι και τα μέλη της Διοίκησης του Οίκου.
Μάλιστα, τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, κάθε Κυριακή, στον Ζωγράφειο Οίκο, γίνονται δράσεις ψυχαγωγίας, για τους ηλικιωμένους, με τη διεύθυνση και το προσωπικό να τους προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές.
Εδώ και αρκετά χρόνια ο Οίκος Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών, παρέχει στα άτομα που φιλοξενεί στέγη, διατροφή, ρουχισμό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία και ψυχαγωγία, ενώ κάθε χρόνο η προσφορά του Οίκου προς τους ηλικιωμένους, αναβαθμίζεται, στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί το Δ.Σ. και η διεύθυνσή του.
Στο πλαίσιο αυτό, χθες, σε δηλώσεις της η αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Ντίνα Μπακόλα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Ιωαννιτών με σεβασμό στην τρίτη ηλικία, θεωρώντας αυτούς τους ανθρώπους, όχι απόμαχους της ζωής, αλλά πετυχημένο παράδειγμα αγωνιστών της, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας παρέχοντάς τους συνθήκες άριστης διαβίωσης μέσα σε ένα σύγχρονο κτίριο που είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε φιλοξενούμενος να το αισθάνεται σπίτι του».
Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας



anex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου