Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ποιον στηρίζει για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ
Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα 
ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής υπό τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

«Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας επαναβεβαιώθηκε πως οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να συνεργαστούν στη βάση συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προτάσεων και κατευθύνσεων με την παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Επίσης τονίστηκε ιδιαίτερα ότι μπροστά στις δύο επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών ο ρόλος του κόμματός μας είναι καταλυτικός και καθοριστικός στην προσπάθεια συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλου απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς».

Η στήριξη του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ κ. Κατσιφάρα εντάσσεται στην στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ περί συγκλίσεων με το Κίνημα Αλλαγής σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας χώρος που παραδοσιακά το κυβερνών κόμμα «πάσχει».


eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου