Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Λόγω του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων,για την ανεύρεση χώρου ταφής νέων θανόντων,«..δίνεται το δικαίωμα να πραγματοποιείται η εκταφή από τον Δήμο μετά την παρέλευση επταετίας (7) και χωρίς την παρουσία συγγενών στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ανεύρεση τους“.


Για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγίου Νικολάου Κοπάνων, κυρίως λόγω


 του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει για την ανεύρεση χώρου ταφής νέων θανόντων, εφαρμόζεται η υπ΄ αρ. 37/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών σύμφωνα με την οποία: «..δίνεται το δικαίωμα να πραγματοποιείται η εκταφή από τον Δήμο μετά την παρέλευση επταετίας (7) και χωρίς την παρουσία συγγενών στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ανεύρεση τους“.

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι συγγενείς των αποβιωσάντων, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει επτά (7) έτη ταφής να προσέλθουν στην υπηρεσία του Τμήματος Πρασίνου και Κοιμητηρίων (τηλ. 2651025959-2651021797) εντός 10 (δέκα) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, για να προγραμματίσουν την ημερομηνία εκταφής, ειδάλλως θα τεθεί σε εφαρμογή η υποχρεωτική εκταφή αυτών χωρίς την παρουσία συγγενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου