Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Θα θρηνήσουμε θύματα





Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει , με ανάρτησή της στο Facebook, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια και την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.



«Θα θρηνήσουμε θύματα», προειδοποιεί η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανάρτησή της στοFacebook, μετά την καταδρομική χθες στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Η ένωση, στην ανάρτησή της καταδικάζει την επίθεση και κάνει λόγο για «ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων» ενώ κατηγορούν τους ιθύνοντες ότι προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε;», τονίζουν οι αστυνομικοί της Αθήνας.Παράλληλα, κάνουν λόγο για ανύπαρκτη «ομάδα ΔΕΛΤΑ» και για διαλυμένα ΜΑΤ ενώ καλούν τους υπεύθυνους να προστατεύσουν τους αστυνομικούς ώστε με τη σειρά τους να προστατεύσουν την κοινωνία.
«Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας», καταλήγει η ανάρτηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου