Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα



Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.



Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:


Χθες μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, μία 35χρονη και ένας 21χρονος, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο που
έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 35χρονη και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 21χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτοί μετέφεραν έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 33 και 17 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.


Χθες το απόγευμα και σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, δύο ημεδαποί, μία 38χρονη και ένας 44χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.


Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης -9- μηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Σήμερα το πρωί, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του ΙΑ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου