Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΚΑΪ: Χαμός με τον Τούρκο και τη χυδαία χειρονομία στην Ακρόπολη




Προσπαθούν τώρα να το καλύψουν .....καλά μας κάνουν όταν τα βούρλα βλέπουν ακόμα ΣΚΑΙ....  



O τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κάλεσε στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή του σήριαλ Φτερωτός Θεός ο οποίος ονομάζεται Can Yaman και γεννήθηκε στην Τουρκία, ενώ έχει ρίζες τόσο από την Αλβανία όσο και από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.
Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία.
Όπως όμως εξήγησε σήμερα ο ίδιος, αυτή είναι μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει όταν επιχειρεί να βάλει τα γυαλιά του, ή να διορθώσει τη θέση τους. «Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι έκανε κάποια κακή κίνηση», μετέφρασε η διερμηνέας που βρισκόταν στο στούντιο μαζί με τον ηθοποιό και τον παρουσιαστή. «Στη σειρά, αυτές τις κινήσεις τις κάνει συχνά ο χαρακτήρας, κι αν με δεις στη σειρά θα το παρατηρήσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός. Ο 30χρονος Τζαν Γιαμάν είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο και πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά ενώ θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Ενδεικτική της δημοφιλίας του ακόμα και στην Ελλάδα, είναι και η θερμή υποδοχή που του έγινε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον ηθοποιό να ανεβάζει βίντεο από το «ντελίριο» στον λογαριασμό του.
Π
ηγή φωτογραφιών: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου