Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ -ΔΚΜ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΣΤΙΣ 3/11/2019


Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η παράταξη μας κατέθεσε ένα πλήρες και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές που αφορούν την ανάδειξη των νέων οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου. 



Σε ένα Τεχνικό Επιμελητήριο που απέχει από κάθε δραστηριότητα ασχολούμενο μόνο με καθαρά λειτουργικά θέματα μέσα σε έντονο κλίμα εσωστρέφειας.
Μετά από μια δεκαετία κρίσης όπου το επάγγελμα μας δέχτηκε βάναυση επίθεση από την ύφεση της οικονομίας, οφείλουμε τώρα που στον ορίζοντα φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας, να είμαστε οι πρώτοι που θα δώσουμε το ουσιαστικό παρών σε αυτήν τη νέα πορεία του τόπου μας, αφού ανάπτυξη χωρίς μηχανικούς και έργα υποδομών δεν υφίσταται.

Θέλουμε ένα Τεχνικό Επιμελητήριο ισχυρό, εξωστρεφές με άποψη και θέσεις, να οραματίζεται προτάσεις για την ομαλή και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, ενισχύοντας το ρόλο του ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και αναδεικνύοντας το ρόλο του μηχανικού στην τοπική μας κοινωνία.

Έχοντας το μοναδικό πλήρες ψηφοδέλτιο στο νομό μας, σας παραθέτουμε όλη τη λίστα των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτήν την νέα προσπάθεια.

Με τιμή

Ο Επικεφαλής της παράταξης

Ιωάννης Τσίγκρος

Πολιτικός Μηχανικός

Τηλ. 2651023000- 6944426226


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου